slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Penjačice La Sportiva Otaki (38)

80 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
49
2
pre 11 dana
Božidar
Član od 07.08.2017.

Na prodaju nove novcijate penjačice La Sportiva Otaki br 38. Kupljene u Nemačkoj, ispostavilo se da broj nije odgovarajući.

OPIS:

--------------------------------------------------------------

P3® SISTEM: Sistem za ojačavanje koji počinje ispod prstiju i obavija ceo stopalo kako bi održao profil i oblik prednjeg dela cipele tokom celog njenog životnog veka pružajući doslednu podršku i sposobnost držanja ivica.

VIBRAM® XS EDGE™: Guma razvijena za maksimalnu podršku prilikom penjanja po ivicama, zadržavajući svoj oblik tokom produžene upotrebe.

S-Heel™ Konstrukcija: Ovaj dizajn pete pruža optimalne performanse pri hvatanju petom, poboljšavajući stabilnost i prianjanje na strmim terenima.

Otaki penjačice su vrlo popularne zbog svoje kombinacije preciznosti, snage i trajnosti, čineći ih pouzdanim izborom za srednje i napredne penjače koji se bore sa tehnički izazovnim i previsnim rutama.

ID Oglasa: #166099608
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.