slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

"RAICHLE MAMMUT" planinarske cipele-patike br. 37

49 €

Ub
Korišćeno
Dostupno odmah
24
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tomislav
Član od 09.05.2010.
Svi oglasi

"RAICHLE MAMMUT"  trail cipele br 37+1.3 unutrašnje gazište 23.5cm sa slike, izgledom NOVE.

              Ovo su "RAICHLE MAMMUT" vrhunske "trail" cipele, namenjene kretanju van asfalta, i uobičajenih puteva, izuzetno izdržljive, tople, lagane i udobne. Izrađene su u kombinaciji kože i vodootpornog GORE-TEX materijala, koje pruža Iizdržljivost, dugotrajnost i zaštitu od blata i štiti stopalo od loših vremenskih uslova.  

GORE-TEX WATERPROOF tehnologija izrade ovih patika je takva da sprečava znojenje, omogućava propustljivost vazduha i održava suva stopala (vodootporne su).  
             VIBRAM djon obezbeđuje optimalno prijanjanje i savršenu trajnost uz odlično prijanjanje i sprečavanje proklizavanja po blatu i snegu.  
              Gumeni kramponi su postavljeni tako da osiguravaju odlično hvatanje svake offroad površine, kramponi daju i dodatni osećaj sigurnosti bilo da trčite uzbrdo, nizbrdo ili na terenima pod kosinom.  
              Srednji deo đona, čine materijali za unaprađenu udobnost koji čini djon izuzetno udobnim jakim i fleksibilnim. Gumena zaštita na prednjem delu, zaštita od oštrog kamenja. Prilagodjena za trail trčanje po najrazličitijim podlogama: šljunak, zemlja, blato, makadam, sneg, rastresito tlo. . .  
              Svi "RAICHLE" proizdvodi su u samom vrhu po kvalitetu izrade. Unutrašnjost je mekana, šavovi i lepljeni delovi su neuništivi, spoljašnji deo oko đona je izrađen od gume da bi zaštitio vaše stopalo od kamenja, grana, potencijalnih udara, ili bilo čega što bi moglo da vas povredi.  
Što je komfora tiče, ovo je izuzetno udobna i stabilna cipela. Žaba jezik dodatno štiti stopalo od spoljnih uticaja.  
              Ako želite maksimalnu kontorlu po svakojakom terenu, u prirodi, dakle, suve noge, udobnu obuću, stabilnost i odličan oslonac ovo je idealan izbor za Vas.  
                GARANTUJEM ORIGINALNOST! Oznake brenda i kvaliteta nalaze se svuda: na licu, na jeziku, na djonu, unutra na ulošku, svuda. . .

                
Cena ovog modale u prodavnicama je od 20.000din pa na dalje.  

Sve slike su originalne fotografije predmeta koji se prodaje, to što je na slikama to i kupujete.
Ukoliko Vas nešto interesuje možete kontaktirati putem KP poruka ili na tel. 064/816 06 97.

ID Oglasa: #165833816
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.