slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

THE NORTH FACE vrhunski duks NOV sa hologramom vel.L

2.499 din

Niš
Korišćeno
Dostupno odmah
179
5
pre 10 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Ivan Cirih 064/2405175
Član od 23.04.2015.
Svi oglasi
ORIGINAL duks skupocene marke THE NORTH FACE. donet iz ciriha. BEZ TRAGOVA KORISCENJA. nesvakidasnje zelene boje-rezedo bojamoderan. napravljen od vrhunskog materijala. moderan. materijal nije jednobojan, ima neke crne linijice-vidi se kod zumiranih slika. na levoj strani grudi vezeni znak brenda u istoj boji. unutrasnjost u istoj boji napravljena od toplog polara. kopca se kvalitetnim YKK zipom (skriveni zip) ciji je potezac crn i brendiran-slikano. moze se nositi skroz zakopcan kao polurolka ili sa kragnom. oko vrata ima pertlu za zatezanje u istoj boji ciji su krajevi creni gumirani. okovratnik ojacan materijalom iste boje. oko vrata gajka koja je takodje brendirana-slikano. delimicno strukiran. u unutrasnjosti sve etikete sa serijskim brojevima i hologramskom etiketom-slikano. cela duzina bez kragne 65cm, poluobim pazuha 56cm.  

 

KLIKOM NA SVI OGLASI ISPOD OCENA POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE, IMA DOSTA POVOLJNE ORIGINAL GARDEROBE PO PRISTUPACNIM CENAMA. ZA KUPOVINU VISE STVARI VECI POPUST
ID Oglasa: #160971304
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.