slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

elektricne carape sa baterijom i powerbankom potpuno nove

2.900 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
94
1
pre 12 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Filip
Član od 15.10.2016.
Svi oglasi

Najbolje grejane čarape: Autocastle muške/ženske punjive grejane čarape

Kada zimi želite da izađete napolje, ima li išta gore od hladnih nogu? Srećom, postoje načini da se to zaobiđe. Bez obzira da li se upuštate u ekstremne temperature ili samo imate lošu cirkulaciju krvi, nošenje para najboljih zagrejanih čarapa je odličan način da zagrejete nožne prste. U nastavku pogledajte naše izbore najboljih čarapa sa grejanjem na baterije na današnjem tržištu.

Jedne od najpopularnijih grejnih čarapa koje su trenutno na tržištu, Autocastle punjive grejane čarape nude dugo radno vreme (do 6,5 sati) kada se potpuno napune kako bi vaša stopala bila topla i zdrava kada vam je to najpotrebnije. Dostupna su tri podešavanja grejanja tako da možete podesiti temperaturu u zavisnosti od toga da li ste u zatvorenom ili na otvorenom.

Ove Autocastle čarape napravljene su od debelog pamuka da čak i hronično hladnim stopalima daju toliko potreban podsticaj toploti, posebno za one koji imaju lošu cirkulaciju, artritis ili bilo koje druge probleme izazvane velikim hladnim vremenom. Opremljeni su punjivim baterijama od 3,7 V tako da se mogu lako puniti kad god ste spremni da ih nosite. Dostupne u srednjim i velikim veličinama i raznovrsnim crnim, braon, sivim i tamnoplavim bojama, Autocastle čarape su odlična kupovina za one koji se bore sa hladnim stopalima.

ID Oglasa: #161821463
Informacije

Veliki izbor raznovrsne robe potpuno nove i nekoriscene po super cenama

Od Igle Do Lokomotive

Saljem preko De Expresa

Postarina 

180 ako se uplati pre slanja

360 do 5kg

450 od 5 do 10kg

600 od 10 do 20kg

 

Za porudzbinu potrebno

Ime i Prezime

Ulica i broj

Grad

Broj telefona

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.