slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Powered modul

3.600 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
39
0
pre 13 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goci
Član od 22.04.2010.
Svi oglasi
  •  Додатна опрема за производ: Шаблон за напајање за надоградњу 4.0 садржи 1 пуњиви даљински управљач, 1 кутију за батерије, 1 УСБ кабл за пуњење итд. Даљински управљач и функције контроле/програмабилне апликације.
  • Погодност производа: Овај комплет није погодан само за моделе блокова, већ и за додавање кода, МОЦ-а итд. У основи, могу се користити сви типови модуларних возила на тржишту, што умногоме побољшава перформансе самог модела и чини га вреднијим.
  • Одличне идеје за поклон: Ако тражите одличан поклон за своју децу. Као што су рођендан, дечији дан, Божић, Нова година, Ускрс, летњи камп, поклон за повратак у школу итд. Или сте тражили изазов за изградњу блокова. Овај производ је добра опција.
  • Једноставан за употребу: Овај производ је згодан и практичан, а сви детаљи су пажљиво одабрани. Растављање и монтажа су једноставни, а ова упутства су такође лака за разумевање. Током процеса изградње, можете вежбати практичне вештине и повећати своју креативност и машту.




Молд Кинг М0006 4.0 комплет модула са напајањем, комплети функција напајања са пуњивим даљинским управљачем и кутијом за батерије, 4 излазна порта
ID Oglasa: #165359137
Informacije
Broj Telefona 0654334555
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.