slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Mares Sub lampa

1.500 din

Kragujevac
Korišćeno
Dostupno odmah
14
0
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Velja
Član od 12.11.2011.
Svi oglasi

Stara lampa na njoj pise Mares Sub sa jedne strane, a sa druge Nova Lux, ja mislim da sluzi za ronjenje, nisam siguran ali i ovako dobro sija, radi na 4kom onih najvecih okruglih baterija i bas je velika i teska lampa, ima novu sijalicu Krypton 4.8v 0.5A, baterije nema.

 

 

Bez zamena.

 

Zbog velikog broja vracanja paketa, saljem samo posle uplate na racun ili Post Net uplatnicom, kome ne odgovara, nema potrebe da gubimo vreme, moze da me zaobidje slobodno.  

 

ID Oglasa: #165988564
Informacije

Pogledajte i ostale moje oglase klikom na link ispod mog imena , u ponudi trenutno imam veliki izbor voblera najpoznatijih svetskih i domacih proizvodjaca, medju kojima ima pravih rariteta i egzoticnih primeraka, kao i dosta vrhunskog pribora za pecanje iz licne kolekcije koja je pazljivo skupljana i selektirana u prethodnih 30 i kusur godina.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.