slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Podvodni ribolov

Kontakt

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
3.992
40
pre 12 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - kontakt samo VIBER I KP
Član od 11.07.2008.

Pre nego sto odete samoinicijativno u neku prodavnicu i kupite gluposti od opreme koju vam uvale, procitajte nesto za pocetak, na primer knjigu Tomislava Petrovica, "ronjennje na dah i podvodni ribolov",  koju mozete preuzeti kod mene po ceni od 30€ .
Oprema za spearfishing, podvodni ribolov, ronilacka odela, maske, peraje.
Sve gume su spakovane fabricki u specijalnu ambalazu koja cuva od atmosverskih uticaja, toplote, uv zracenja i produzava im vek trajanja. Preporucuje se da se demontiraju kada se ne koriste i vrate u fabricku ambalazu i na hladno mesto. One koje kupite bez ovakve ambalaze stoje u radnjama od sezone do sezone okacene na pultovima, isto su stare kao i vase koje vam stoje, naravno zato su na popustima i jeftinije pa sami izaberite koji kvalitet vas zanima i da li cete menjati cesce u sred sezone ostati bez nje ili ih platiti koji evro skuplje i menjati na 2 pa cak i tri sezone.
Sa navojem( navoj i plastika ne ulaze u duzinu)
od 12cm do duzine 20cm su 20€ par
od 22cm do duzine 32cm su 25€ par sa navojem :
od 30-40cm-20€ Idu na komad 
od 42-60cm su 25€ Idu na komad.  
Za one koji nemaju iskustva, savet da ne pokusavaju da prodju jeftinije kupujuci na metar pa da sami ubacuju plastiku jer to ne ide tako kako su zamislili, ne ide nikako jer za taj poduhvat treba gomila alata za svaki deo procesa od izbijanja do montaze kuglice, plastika a morate biti i majstor sa iskustvom!

Oprema za ronjenje i sve sto vam treba kao i pravi savet za podvodni ribolov.
Na pravom ste mestu!

 

ID Oglasa: #47291067
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.