slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Skijaške naočari NETFIRE

3.300 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
121
4
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dale77
Član od 22.04.2013.
Svi oglasi
Vrhunske profi NETFIRE naočari za skijanje, snoubord.

Karakteristike:

 

Nova unapređena verzija:

bolje performanse protiv ogrebotina, bolje performanse protiv maglenja, bolja kompatibilnost sa kacigom, bolja funkcija kaiša protiv klizanja, sferično sočivo velike optičke jasnoće sa super širokim vidom;  Skijaške naočare sa optimizovanim performansama - čvrste &izdržljiva sočiva, poboljšani sistem protiv grebanja i pametni ventilacioni sistem.  

 

Potpuna zaštita za oči:

tretman protiv maglenja i 100% UV zaštite na dvoslojnim sočivima. Skijaške naočare obezbeđuju kristalni pogled na stazu tokom skijanja i snouborda.    

Udoban &Toplo:

-NATFIRE skijaške naočare opremljene su tkanom trakom visoke gustine sa odličnom elastičnom i superiornom sunđerom koji pokriva vaše lice pružajući vrhunske karakteristike protiv vetra.    

 

Kompatibilan sa kacigom &OTG:

Ekstra duga traka za bolju kompatibilnost sa kacigom i držanje naočara za sneg na mestu. Preko stakla dizajniran ski &snoubord naočare koje odgovaraju malim i srednjim naočarima. Dizajn za mlade i odrasle.  

Novo u originalnom pakovanju

 

Pakvanje uključuje:

SKI naočari NETFIRE

vrećica za naočari
ID Oglasa: #160783761
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.