slika
slika
1 od 2

Ski skafander i Termo majica

5.000 din

Novi Sad
Korišćeno
Dostupno odmah
4
0
pre 13 dana
Bata
Član od 14.03.2013.
Svi oglasi

Ski Skafander za osobu visine do 175 cm, unisex model, svega dva puta obucen, bukvalno kao NOV, sirina ramena 52cm, sirina struka 52cm (to je mera pola obima struka ceo struk je oko 104cm) duzina odela 145cm, grudi 56cm (to je mera na pola odela ceo obim grudi je oko112cm).

Jos davnih godina kupljen za mog brata koji ga je svega dva puta obukao i to je sve. Unisex model i za muskarce i za zene. Nije kinleski ili nesto slicno. Napravljen da traje. . . Pravi raritet! Retko u ponudi!
Uz skafander dobijate i specijalnu termo majicu rolku marke "Toper" koja se oblaci ispod skafandera. Majica je jako mekana i prijatna . Majica je broj 46. Majica je takodje kao Nova, dva puta obucena, nije kineska i sl.  

ID Oglasa: #165951485
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.