slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Skije Rossignol Soul 7 Downhill Ski 188cm - allmount

599 €Fiksno

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
471
7
pre 10 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
SALE - skijaš
Član od 11.07.2008.

Vrhunska, atraktivna, allmountain skija, sendvic, rocker, sidewall construction, vez Look 12.

Odlican radijus za ovu duzinu skije samo 18m!

Kostala je 900e.

Vezovi originalni fabricki Look - Rossignol u savrsenom stanju, montirani na kliznu sinu i brzo se podesavaju za sve velicine pancerica sto je prednost nad modelima kojima su vezovi ubuseni direktno u skiju kako se nekada radilo i onda je opsek velicina pancerica daleko manji.  

 

OVAJ model se ne kupuje kratka skija mora biti minimum iste ili vece visine od skijasa!

Nije koriscena i nije je vise moguce naci u prodavnicama.   

Kada je ovaj model izasao, proglasena za najbolju allmount skiju te godine a i kasnije, posle ovog modela sve druge marke kopiraju i rade slicne modele. Posle ovog modela je izaslo jos nekoliko Rossignol modela slicne geometrije. Licno koristim ovakav model iste duzine. Pogledajte slike i videcete koliki je na vrhu skije rocker u pitanju, pa je zato bolje da vam je do vrha glave ili jos bolje i visa kakva je situacija kod mene.

Ako zelite da podignete skijanje na visi nivo i pocnete zaista da uzivate na drugi nacin a ne zaviseci od uslova na stazama, iskusite sasvim drugacije skijanje od skijanja reis skija koje su vam mozda i dosadile a dobre su samo za pistu i idealne uslove a u svim ostalim uslovima staza su slabo iskoriscene.

Ovaj model vozite na stazi, po uredjenoj stazi, po puderu, sumi, po razrovanoj, po kacamaku a i van staze po dubljem nedirnutom snegu sto je nezaboravno iskustvo skijanja kada se nagnete u nazad.  

Ako ste ikada bili na Alpima videli ste da koliko ima uredjenih staza toliko ima i staza koje su napravili skijasi prelazeci izmedju staza i niko ih u tome ne sprecava a prostranstva su ogromna.  

Naravno takvo skijanje  donosi i odredjene rizike ako se previse udaljite od staza.  

Dimenzije:

Size (cm)               188

Tip Width (mm)     138

Waist Width (mm)  108

Tail Width (mm)     128

Turning Radius (m)  18

Indiv. Ski Weight (g) 2300

 

ID Oglasa: #150624011
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.