slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

COOSPO Bluetooth Heart Rate Monitor Chest Strap H808S

30 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
94
6
pre 13 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Sve Sa Amazona
Član od 12.10.2019.
Svi oglasi

Karakteristike i detalji
✅±1BPM tačan monitor otkucaja srca - CooSpo HR senzor H808S može da prati podatke o pulsu u realnom vremenu visokih performansi tokom vežbanja, nudi profesionalno iskustvo za vaš trening i fitnes.
✅Bežična HRM Dual Mode konekcija - Sa bluetooth4.0&ANT+ 2 metodama prenosa, Coospo monitor otkucaja srca u grudima obezbeđuje da se možete stabilno povezati sa više uređaja i uživati u iskustvima višestruke upotrebe sa H808S HR monitorom na grudima.
✅Kompatibilne aplikacije trećih strana - H808S monitor otkucaja srca u grudima omogućava vam da se povežete sa uređajima za fitnes, kao što su sportski satovi i biciklistički računari, i najpopularnijim aplikacijama za trening - kao što su Peloton, Strava, Vahoo Fitness, Polar Beat, DDP joga, HR monitor , Openrider, Zvift, Runtastic, Coosporide i tako dalje.
✅LED svetlo i podsetnik za zvučni signal - H808S kaiš za merenje otkucaja srca na grudima integrisan sa LED indikatorskom svetlošću i zujalom tako da možete lako da znate radni status. Napomena: Plavo svetlo označava da je Bluetooth povezan; zeleno svetlo pokazuje da je Bluetooth isključen.
✅Kompatibilan sa fitnes opremom u teretani - Direktno radi sa Peloton biciklom, Concept2, Nordic trakom za trčanje, Bovflek Mak Trainer/ Pro-Form trakom za trčanje/ iFIT trakom za trčanje/Echelon i mnogim drugima.
✅Kompatibilan sa sportskim satovima i GPS računarima za bicikle - dobro radi sa GPS biciklističkim računarima i sportskim satovima Garmin/CooSpo/KSOSS/VAHOO i drugih brendova, sve dok ovi uređaji imaju ugrađene standardne bluetooth/ANT+ veze. Obezbedite najtačnije podatke o pulsu za vašu vožnju i pomozite vam da poboljšate svoje iskustvo vožnje.
✅ Udobno nošenje - COOSPO H808S monitor otkucaja na grudima dolazi sa mekom podesivom trakom za grudi, koja se može podesiti od 65 do 95 cm.
✅Saveti za korišćenje - 1: Navlažite plastične elektrode na grudnom remenu pre upotrebe. 2: Povežite senzor otkucaja srca u aplikaciji umesto na bluetooth telefona. Bluetooth ime uvek treba da bude kao H808S-****** 3: Svaki put nakon završetka vežbe odvojite senzor i grudni remen. 4: Molimo vas da proverite radno vreme baterije i remena na grudima. Kaiš se preporučuje da se menja svakih 6 meseci ili nakon 300 pranja.
✅Vek trajanja baterije IP67 i 300H - Upotrebljiv po kišnim danima sa IP67, ali se ne preporučuje za plivanje. 1 sat vežbanja dnevno, koji se može koristiti neprekidno 300 sati sa CR2032 promenljivom baterijom.

ID Oglasa: #161554540
Informacije

Amazon roba iz Nemačke

Robu saljem iskljucivo postexpress-om ili Bexom, mogucnost uplate unapred radi manje postarine ili slanje pouzecem, takodje moguce je i licno preuzimanje uz prethodnu najavu. Petlovo Brdo, Vidikovac…
Pogledajte i moje ostale oglase

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.