slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

H808S Chest Strap Heart Rate Monitor BT ANT+

4.000 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
23
1
juče
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Vukasin
Član od 15.05.2012.

H808S je idealan senzor otkucaja srca na grudima koji se povezuje sa raznim Bluetooth i ANT+ uređajima za treniranje. Uz praćenje otkucaja srca u realnom vremenu, H808S vam pomaže da prilagodite intenzitet vežbanja i održite dobro stanje treninga tokom bilo koje aktivnosti ili vežbanja. Sa H808S na grudima, zdraviji, aktivniji, povezaniji trening je na dohvat ruke.

Visoke performanse praćenja otkucaja srca u realnom vremenu
Sa našim najnovijim samorazvijenim poboljšanim algoritmom za prepoznavanje otkucaja srca, H808S može da pruži precizne podatke o pulsu u realnom vremenu dok trčite, vozite bicikl ili radite druge aerobne vežbe. Podaci u realnom vremenu takođe mogu da vam pomognu da svoj učinak podignete na viši nivo tako što će vam pokazati gde ili šta možete da poboljšate.

Udoban za nošenje
Mekani tekstilni kaiš za grudi neprimetno se prilagođava vašem obliku tela, donoseći potpunu slobodu kretanja vašem treningu. Uz lakši i tanji dizajn, H808S ima udobnije iskustvo nošenja.

300 sati trajanja baterije
Koristeći zamenljivu bateriju (CR2032), Coospo H808S može da izdrži do 300 sati radnog vremena.

Kompatibilan sa pametnim satovima
Ovaj HRM vam takođe omogućava da ga nosite tokom vožnje, možete ga upariti sa vašim biciklističkim GPS jedinicama kao što su Garmin, Vahoo, CooSpo i tako dalje.

Kompatibilan sa GPS računarom
Ovaj HRM vam takođe omogućava da ga nosite tokom vožnje, možete ga upariti sa vašim biciklističkim GPS jedinicama kao što su Garmin, Vahoo, CooSpo i tako dalje.

Kompatibilan sa fitnes opremom
Ova traka za merenje pulsa na grudima takođe podržava rad sa mnogim vrstama sportske opreme za fitnes, kao što su traka za trčanje, bicikl za okretanje, mašina za veslanje i još mnogo toga.

CoospoRide APP
Povezivanjem H808S sa aplikacijom CoospoRide, možete proveriti puls u realnom vremenu tokom vožnje biciklom. Podaci o pulsu će biti sačuvani u aplikaciji Coosporide tako da možete da proverite i analizirate nakon vožnje biciklom.

ID Oglasa: #161902144
Informacije
Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.  

Moguce licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu, Futogu.

Garancija na ispravnost.

Ne radim zamene i ne radim povrat novca za pogresno narucene artikle.

Kontakt KP Poruke/Viber.

Vukasin 060 0 164 264

Marko 065 926 4721
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.