slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Odbojkaške lopte SELECT Pro Smash, novo, EXTRA!

5.900 dinZamena moguća

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
347
8
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dalibor
Član od 09.05.2015.
Svi oglasi

 

Odbojkaške lopte SELECT Pro Smash, novo, EXTRA!

 

            Za one koji ne znaju: SELECT je Danski premium brend koji proizvodi sportsku opremu. Najpoznatiji su po rukometnim loptama i loptama za fudbal I futsal. U mnogim federalnim savezima su zvaničmni zastupnici I igra se isključivo sa njihovim loptama. U svetu rukometa su posebno poznati jer su njihove lopte zaista izdržljive.

 

   SELECT Pro Smash  su odbojkaške lopte oficijalne veličine i težine. Napravljene su od mekih PU (poliuretanskih) mikro vlakana i veoma su prijatne na dodir i za odbijanje. Pored toga su vrlo trajne (govorim iz višedecenijskog iskustva trenera) i najatraktivnijeg dizajna danas među odbojkaškim loptama (I to govorim iz trenerskog iskusta jer deca prvo biraju nju među drugim loptama).

 

            Ova lopta je kod nas manje poznata jer je brend izuzetno skup, ali s razlogom, jer je u pitanju odličan kvalitet kao, i gotovo sve, iz skandinavskih zema milja. Lopte imaju rupice po završnom sloju koje služe za povećanje otpora sa vazduhom (kao ostali vrhunski takmičarski modeli: Mikasa W200W, V300W i Gala 5591S). To znači da u proizvodnju uključuju najnovija saznanja iz istraživanja kojima se pokušava otkriti kako produžiti poene u odbojci.

 

            Karakteristične su po tome što kada ih gledate sa strane u odnosu na stranu sa brendom, vidite plavu zvezdu (pogledajte sve slike! ). Takva je i sa druge strane. Lako se u očava zbog velikog kontrasta boja, a na mestima gde se spajaju paneli, oni su izrasito tanji tako da se dobijaju karakteristični žljebovi poput onih na loptama za basket, koji dodatno povećavaju trenje sa vazduhom. Ovo su lopte koje su blizu Mikase MVA200 ili V200W po kvalitetu i ako su (kod mene) znatno jeftinije . Po nekim karakteristikama su i bolje od pomenutih lopti. Npr. : sa vremenom postaju sve prijatnije za odbijanje , a od prvog dana korišćenja nisu klizave, tako da ni sa novim loptama nema prolaska lopte kroz prste.

 

            Kao višedecenijski trener i nastavnik fizičkog i zdravstvenog vaspitanja, toplo preporučujem ovu loptu!

 

             Cena 5.900 din. po komadu.
   
   Imam i takmičarske mreže Mikasa po 25.000 din. , ručne semafore (moj ručni rad), kakve niste do sada koristili po 5.000 din. , štitnike za kolena Asics od 2.500 i 3.000, ženske odbojkaške šorceve Asics od 2.500 din. , polovne lopte (pogledajte sve oglase! ). . .


            Možete zvati svaki dan od 8 do 24 sata.   Ako se ne javljam znači da sam na času, treningu, u bazenu. . . Zvaću Vas kada budem u prilici. Na to možete da računate.

 

   

     Robu šaljem kao običan paket (CC) ili na Vaš zahtev Postexpresom. Poštarina za jednu loptu je 200 din. (ako šaljem kao CC, a predhodno mi uplatite novac), oko 360 din. (ako šaljem kao običan CC paket sa plaćanjem pouzećem) i oko 450 dinara ako šaljem Postekspresom (dan za dan). ,   Poštom se pokazalo kao najsigurnije. Robu možete preuzeti i na mojoj adresi (ako se odlučite za tu opciju šaljem Vam lokaciju na Viber ili SMS), a ako želite da se negde nađemo da Vam isporučim robu (naravno ako imam vremena) računajte na dodatnih par stotina dinara (kako se dogovorimo).

 

                           Od 8 do 24 sata  SVAKI DAN ( I PRAZNIKOM ! )  065 8268 507
                 U ponudi još puno sportske opreme, te zato pogledajte sve moje oglase!

 

ID Oglasa: #153539867
Informacije
✔️Sve što vidite na mojim oglasima dostupno je i može se ODMAH NARUČITI.

 ✈️ Šaljem POSTEKSPRES-om ili kao običan paket (CC), a poštarinu PLAĆA KUPAC.

 

⭐Lično PREUZIMANJE na Zvezdari uz dogovor i najavu dolaska pozivom.

❌ DOSTAVU NE RADIM

❌ Robu šaljem po uplati članovima koji :

⚠️ Traže ZADNJU cenu 

⚠️Koji imaju loše ocene

⚠️KRIJU svoje PODATKE iz naloga
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.