slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Sprej flaša za vodu

890 din

Novi Sad
Novo
36
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Shopito
Član od 01.03.2023.
Svi oglasi

– Odogovara većini, tako da je idealna za lično korišćenje
– Bezbedno korištenje, od štetnih hemikalija i zagađivača.
– 3 načina prskanja – Magla, direktno prskanje ili raspršivanje
– Različiti načini primene za vas, vaše kućne ljubimce, čišćenje, hidriranje, gašenje vatre, ispiranje peska I slane vode, zalivanje biljaka, pranje ruku, čišćenje opreme. .
– Ovoje ekskluzivni proizvod koji nećete naći u prodavnicama
– Kapacitet: 600 ml

 

Zamislite da ste na plaži i da nema tuša da biste oprali svoja stopala, ili ste upravo završili sa jelom na kampovanju? Ova bočica će rešiti sve te probleme i još mnogo toga! Bez obzira da li kampujete, igrate sport ili uživate u svežem vazduhu, naša prskalica za vodu može vam pomoći da izvučete maksimum iz sveže vode! Hidracija, hlađenje i čišćenje sve u jednoj aktivnoj bočici za poseban stil života! Osvežite se prijatnom maglom, popijte tečnosti, isperite posuđe pomoću mlaza pod pritiskom – sve sa jednom bočicom, ili samo započnite vodeni rat (prskanje mlaznica od 25m I dalje). Mogućnosti su beskrajne kada je u pitanju korištenje ove multifunkcionalne flaše! Uključuje pokretač promjenjivog protoka, 3 tačke prenosa. Dizajniran je tako da ga možete rastaviti bez alata za čišćenje i oprati mlakom vodom.

ID Oglasa: #154276254
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.