slika
1 od 1

Theragun wave duo

110 €

Ada
Kao novo - nekorišćeno
43
0
pre 12 dana
Odgovara na 87% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Akcijska Prodaja
Član od 17.04.2012.
Svi oglasi

Theragun Wave Duo - par bežičnih vibracionih masažnih loptica specijalno razvijenih za terapijski tretman leđa, mišića u blizini kičmenog stuba i vibracije vrata.

Par ergonomski dizajniranih, prenosivih loptica za masažu (u obliku cilindra).  Pet (5) visokoenergetskih frekvencija i nivoa vibracija i vibracijskih talasa osiguravaju efikasnu terapiju.  Potrebno je samo da pritisnete uređaj pod pravim uglom (kako Vama odgovara), tako da lako možete smanjiti bolove u mišićima, smanjiti pritisak na mišiće i dati dio tijela, ali redovni tretmani poboljšavaju pokretljivost datog tijela. dio, blagotvorno djeluju na držanje i kretanje našeg tijela.

Inovativna valovita (izbočina) vanjska površina i zakrivljeni oblik za efikasnu terapiju.  Njegov oblik savršeno pristaje ciljanoj površini tijela.

Bluetooth povezivanje "pametnog uređaja".

Najmanje 200 minuta neprekidnog rada sa napunjenom baterijom

Silikon koji apsorbira zvuk osigurava izuzetno tih rad uređaja.

Veličina: cca.  17,9 x 10 x 6,2 cm

Težina: cca.  0,9 kg

Materijal: jaka silikonska vanjska površina

 

Pre porucivanja, najbolje proveriti dostupnost setova, kao i trenutno cenu jer postoji mogucnost korigovanja cene zbog povremenih promena u nabavci.
Provereno najpovoljnije cene!
Svi artikli su novi, neotpakovani i originalni.
Slanje na adresu preko kurirskih sluzbi.

Za vise informacija kontaktirajte me putem poruka ili pozivom na 0644769465

ID Oglasa: #158330901
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.