slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Xiom FT IGRE patike za stoni tenis br 43

68 €Fiksno

Dimitrovgrad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
44
1
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Scandi
Član od 06.06.2011.
Svi oglasi

Jako dobre patike za stoni tenis, visokih performansi, modernog dizajna, udobne i lagane, sa odlicnim gripom. Xiom je ovaj model patika konstruisao u saradnji sa  igracima nacionalnog tima Koreje. Velicina deklerisana  EU 42.5, ali realno odgovaraju evropskoj velicini 43. Gaziste 27.5cm sto i odgovara broju 43.   Prodaju se jer je velicina promasena.

Cena fiksna 68e - 8000din.   Jeftinije necete naci nigde

 

Saljem postexpresom pouzecem, moguce je i slanje kao CC paket posle uplate na racun (postarina 200din u tom slucaju).

Takodje potencialnom kupcu nudim mogucnost da vrati patike ako ne odgovaraju zbog velicine ili bilo kog razloga. Naravno, samo da obuje, da proba da li velicina odgovara, i ako ne odgovara odmah vrati. Takodje ako dodje do vracanja patika kupac snosi troskove postarine za vracanje patika nazad, ja uplacujem novac kad se patike vrate kod mene i ustanovim da su u stanju kao sto su i poslate.

 

Kontakt 066140214 Sasa

ID Oglasa: #166223253
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.