slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Električni trotinet ,JDBUG, 24 V, motor 250w,

14.000 dinZamena moguća

Bačka Palanka
Korišćeno
Dostupno odmah
31
1
pre 9 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pero Mijanovic
Član od 18.04.2013.
Svi oglasi

Lični porodični  el. trotinet, nikakva  preprodaja. ELEKTRIČNI TROTINET , JDBUG, 24 V, MOTOR 250w, podesiv volan po visini, sklopiv, točkovi 8 inča na naduvavanje u odličnom stanju , ispravan u potpunosti u kompletu sa punjačem, dva modula brzine do 6km i 20km, max opterećenje 120kg , vreme punjenje baterije oko 4h. , Poželjno  lično  preuzimanje 

JD Bug E Scooter je dao svoju stručnost u kreiranju popularnih dečjih skutera potpuno novim Sport eScooterima kako bi putovanje na posao ili gradom učinilo zabavnim i pristupačnim.   JD Bug EScooter je odličan način za putovanje na posao ili za korišćenje pored javnog prevoza jer se brzo i praktično sklapa za lako skladištenje.

Vožnja JD Bug eScootera ne može biti lakša, samo zakoračite, gurnite i pritisnite gas da vas odvede gde god želite! Guma na naduvavanje od 8" bez napora se nosi sa neravnim kolovozima dok putujete brzinom od 16 Km na sat, a velika pedala i zadnje kočnice će vas dovesti do sporog i kontrolisanog zaustavljanja dok deluju kao zadnji blatobran.

 

 

Karakteristike:
Vreme punjenja 2,5 sata
Maksimalna brzina 20 km
Vreme rada od 40 minuta sa jednim punjenjem
Sklopivi dizajn olakšava upotrebu u javnom prevozu


Specifikacija :
Motor sa lančanim pogonom od 300V
Li-Ion 36v 4.4AH baterija
100-240V AC priključak za punjenje
8" vazdušne gume napred i pozadi

   
ID Oglasa: #166176285
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.