slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Elektricni trotineti

1.950 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
749
14
pre 13 dana
Alojz Kirn
Član od 15.09.2013.
Svi oglasi
"Obarter D5" je Unikat u svetu elektricnih trotineta.

Sa dva motora od po 2500 W, ukupno 5000 W snage, ovaj trotinet pruža neuporedivu brzinu i performanse.

Poseduje displej od 7 incha kao i dodatni manji displej. Baterija od 35 AH omogućava domet do čak 120 km, dok se vreme punjenja baterije kreće od samo 5-7 sati, što znači da je spreman za akciju u rekordnom vremenu.

Opremljen je hidrauličnim kočnicama napred i pozadi, točkovima od 12 inča za udobnu i stabilnu vožnju, kao i sa 3 amortizera (jedan napred i dva pozadi) za besprekornu kontrolu i udobnost čak i na neravnom terenu. Sa amortizer-damperom za volan, trotinet je izuzetno stabilan pri visokim brzinama, čineći ga optimalnim izborom kako za ravan put tako i za off-road avanture. Takodje poseduje LED stop svetla kao i migavce.



Uz težinu od oko 48 kg, ovaj trotinet je idealan za one koji traže stabilnost i sigurnost, a istovremeno je i sklopiv radi lakšeg transporta!

Omogućava više modova korišćenja, eko turbo mod za lagani start bez trzaja kao i 3 brzine.

Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog vrhunskog električnog trotineta i uživate u vrhunskom kvalitetu, sigurnosti i stilu dok krstarite gradom ili istražujete divljinu. e
ID Oglasa: #163135213
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.