slika
slika
slika
slika
1 od 4

Segway Ninebot F2 PRO E električni trotinet

500 €

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
455
11
juče
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marin
Član od 13.08.2012.
Neraspakovan, nekorišćen u originalnoj kutiji
Segway Ninebot F2 Pro E - Novi Standard za Urbane Putnike!  
Započnite svoju avanturu sa stilom uz Segway Ninebot F2 Pro E, trotinet koji postavlja nove standarde u svetu urbanog prevoza. Sa naprednim tehničkim karakteristikama i izvanrednim performansama, F2 Pro E je savršen izbor za svakodnevne izazove gradskog saobraćaja.
Tehničke Specifikacije: Domet Do impresivnih 55 km Maksimalna Brzina 25 km/h, savršeno za brzo i efikasno kretanje- Pneumatici: 10-inčni pneumatici sa slojem gela, otporni na probijanje bez potrebe za održavanjem Vrhunska Udobnost: Zahvaljujući amortizeru i kvalitetnim pneumaticima, svaka vožnja je glatka i prijatna. Kočnice: Dvostruki sistem kočenja sa prednjim disk kočnicama i elektronskim zadnjim kočnicama za maksimalnu sigurnost Snaga: Nominalna snaga motora od 450W sa maksimalnom izlaznom snagom od 900W- Sistem za Kontrolu Proklizavanja (TCS): Za sigurnu vožnju čak i na klizavim površinama Prednje Oslanjanje: Pruža glatku vožnju i apsorbuje udarce Prednosti: Dugotrajna Baterija: Uživajte u dužim vožnjama bez brige o punjenju. - Snažan Motor: Lako savladava uspone do 22% nagiba - Sigurnost na Prvom Mestu: Sa TCS i dvostrukim kočionim sistemom, vožnja je sigurnija nego ikada. - Udobnost Vožnje: Prednje oslanjanje i kvalitetni pneumatici osiguravaju udobnost na svim površinama.
Električno zvono i alarm
- Bez Održavanja: Zaboravite na bušenje guma zahvaljujući inovativnim pneumaticima sa slojem gela
U fabričkom pakovanju u kutiji dobija se sva neophodna dokumentacija koja je potrebna da se priloži da bi se dobila registraciona nalepnica.
ID Oglasa: #164791533
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.