slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Štampa velikih balona, gigantski baloni

160 €

Novi Sad
Novo
Dostupno odmah
10
3
pre 11 dana
Branislav
Član od 23.02.2011.
Svi oglasi

Gigantski baloni od latex-a ( gume ) precnika od 1,00m do 2,4m su pravi izazov za stampu. Uspeli smo da razresimo probleme i osvojili smo kvalitetnu stampu i na toj vrsti i velicini balona. Zbog velicine, ovi baloni se obavezno stampaju obostrano. Pored stampe standardnim bojama koje mogu da se kupe u svetu, stampamo ih i nasim mesavinama. nasi baloni su odstampani i ’’drecavim’’fluorescentnim bojama, bojom koja emituje svetlost u mraku – fosforescentnim pigmentom i konacno, sljokicama ! Standardnim bojama mozemo da odstampamo logotipe koji su i sestobojni ! Veci deo opreme koju koristimo smo sami konstruisali i napravljen je po nasim nacrtima i sugestijama. Vek trajanja balona sa stampom je do pet kalendarskih godina, ako se cuvaju u standardnim uslovima ( u ’’fioci ’’). Ova velicina balona proizvodi se u renomiranim kompanijama iz Kanade i USA. Pored balona, uvozimo i kvalitetne preparate ( boju, razredjivace, hemikalije za pranje, … ). Sopstvenim znanjem uspeli smo da osmislimo i proizvedemo opremu za kvalitetnu stampu  svih vrsta i velicina balona i to u cak cetiri boje štampe na najvise pet mesta na balonu ! Po tome smo jedintveni na teritoriji bivse SFRJ. Osvojili smo i štampu fosforescentnom bojom koja emituje akomuliranu svetlost u mraku, te sa sljokicama-gliterom. Organizujemo kvalitetne kurseve stampe na balonima kao i kurs dekoracije balonima. Stampane balone saljemo u sve Republike bivse SFRJ. Na sva Vasa pitanja nudimo brze, strucne i kvalitetne odgovore.

Tel. :+381 63 516 404. E-mail: info@baloniprint. co. rs

Link na kome mozete da pogledate fotografije balona sa stampom:

https: //drive. google. com/drive/u/0/folders/0B7YGY_2pMgHzfkxjbEFMTVZubkJlRmFCSWJHb1NuWWNFTGtQbjJiSW45dk5kanBPc2R1VkE? resourcekey=0-qN6bolmg-0JBUMvzLZkZig

 

 

ID Oglasa: #166235642
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.