slika
slika
1 od 2

Led radni far rotacioni 360step + daljinski 12/24v

11.999 din

Beograd
Novo
374
11
pre 12 dana
Odgovara na 0% poruka.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.
Led radni rotacioni okretni radni far sa daljinskom kontrolom
3200 lumena, 7 inča, Cree LED Search Light sa kontrolom od 360 stepeni pritiskom na dugme za sve vaše potrebe na otvorenom i kampovanju
Ovo snažno svetlo od 3200 lumena napaja deset Cree LED od 5V i odličan je dodatak vašem automobilu i kompletu za kampovanje. Kada je napolju mrak, možete osvetliti put sa ovim moćnim rešenjem za osvetljenje, što ga čini savršenim za one kasne dolaske u kamp u kojem biste inače imali problema da kampirate u mraku.
Takođe se može koristiti na bilo kojim drugim vozilima sa standardnim utičnicom za upaljač od 12 ili 24 volta, što znači da je pogodan za ribarske čamce, RV i poljoprivredna vozila, tako da može da bude korisno svetlo za pretragu ili radno svetlo kada vas uhvati mrak.
Dolazi sa bežičnim daljinskim upravljačem tako da možete da uključite i isključite svetlo, kao i da ga rotirate do 360 stepeni pritiskom na dugme. Njegova IP65 ocena znači da je otporan na prskanje, tako da će njegova robusna spoljašnjost obezbediti da traje, a ima magnetnu osnovu i nosač za fiksiranje koji vam omogućavaju da ga montirate na vozila.
Primena: Može se koristiti za hitne slučajeve, traženje, čamac, ribolov, kućno osvetljenje, farmu, zaštitu polja, pomoćnu lampu za građevinsko osvetljenje, baštu, lov, kampovanje itd.
Magnetno dno
Jacina: 10 led Cree diode po 5v
Napajanje: 12/24

ID Oglasa: #131038993
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.