slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Rotacija LED PROFI Rotacija ORANGE Rotacija sa modovima

25.000 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
2.614
21
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog
Profesionalna LED  Warning Light LED rotacija , svetlo narandzaste boje, namenjena za signalizaciju kamiona, vatrogasnog vozila itd. 12-24V
Dimenzije  Warning Light rotacije oko 13x104x22cm 

Izuzetno kvalitetna rotacija nabavljena od Hedlera iz Holandije gde uzimam vozila.
Rotacija izuzetno se dobro vidi i ima vise modova kako svetli ili blinkuje. U zavisnosti od pozicije na vozilu kako je postavite kao i od toga da li je vozilo  pokretu ili stoji , mozete menjati modove  osvetljenja, da li hocete da rotira sporo, brze, ekstra brzo ili da blinkuje svetlost napred-nazad, levo-desno.  
Veoma je kvalitetno uradjena imate dovoljno kablova za izvlacenje gore, da spojite sa napajanjem i da kontrolnu kutiju postavite negde da vam je pri ruci. Ima postavljene osigurace na izlazu iz kontrolne kutije.  

 Imao sam prilike licno da vidim kako rade rotacije na vozilima u dnevnim i nocnim uslovima, ova rotacija mi se izuzetno svidela jer je veoma, veoma vidljiva. Licno je koristim na mom vozilu za slepovanje.

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .  

ID Oglasa: #72625268
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.