slika
slika
1 od 2

Adblue emulator 8 in 1 nox sensor

60 €

Sremska Mitrovica
Kao novo - nekorišćeno
4.978
20
danas
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Slavisa online
Član od 05.04.2010.
Svi oglasi
AdBlue je sredstvo koje koriste kamioni, autobusi i kombi vozila s SCR tehnologijom kako bi zadovoljili propise o čistoći izduvnih gasova koje određuju Euro 4, odnosno Euro 5 standardi.

Većina novih (novijih) teretnih vozila i autobusa EURO4/5/6 kategorije, koriste sistem ADBlue selektivne katalitičke redukcije (SCR) emisije. Ovaj sistem ubrizgavanjem posebne smeše/rastvora bi trebao da redukuje emisiju NOx gasova kao i da poveća efikasnost motora.

Bilo kakav nedostatak u sistemu AdBlue izaziva redukciju snage vozila, pojavu greške u okviru ECU motorne grupe, pa cak i nemogucnost pokretanja vozila.   Troškovi korišćenja AdBlue smeše, a pogotovu popravke na AdBlue sistemu, kod nas znaju biti veoma skupi.

Ovaj elektronski uredjaj radi bez ometanja ostalih elektronskih sistema na vozilu, eliminišući sve greške na AdBlue sistemu, a time i potrebu koršćenja AdBlue smeše.
Ugradnjom ovog modula uvek imate punu snagu motora, bez greški na instrument tabli i dijagnostičkoj opremi.
Najnoviji model 8 u 1 Adblue emulatora za kamione i autobuse novije generecije EURO 4,5 i 6. Adblue Emulator 8 u 1 možete programirati uz pomoc dobijenog softera u zavisnosti od toga na kojeg proizvadjaca teretnog vozila nameravate da ugradite.        
Uredjaj trajno ostaje na vozilu i na tabli vise nece biti poruke da treba da se dosiba adblu. Po potrebi uredjaj se moze skinuti i reprogramirati i ugraditi na drugo vozilo.        

Podržane proizvadjaci   su:
   
AdBlue Merceds-Benz trucks (only with Borsch AdBlue system)
AdBlue MAN 
AdBlue Scania trucks
AdBlue Iveco trucks
AdBlue Volvo trucks
AdBlue DAF trucks
AdBlue Renault trucks
For Ford cargo trucks and other heavy vehicles

 
ID Oglasa: #22798787
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.