slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

M57110 Ruski Ključ MAR-POL 4800Nm NA STANJU!

45 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
75
2
danas
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Alati-024
Član od 23.03.2013.
kp izlog

Ruski Ključ MAR-POL 4800Nm

Model : M57110

 

Planetarni (zupčanički) ključ je profesionalan ,  pouzdan alat, nezaobilazan svuda gde se radi o čvrsto zategnutim pričvrsnim vijcima za čije se odvrtanje do sada koristila nepokretna pneumatska ključeva ili glomazni nastavci.

 

Zahvaljujući kompaktnoj veličini i jednostavnosti korištenja, ovaj alat postaje nezamjenjiva oprema svakog kamiona , kamiona i raznih vrsta poljoprivrednih ili građevinskih vozila i mašina. Zbog svog dizajna, ključ se može montirati na gotovo sve točkove kamiona .  1 "vreteno je kompatibilno sa svim 1" utičnicama koje se koriste na drugim alatima.  Jednostavno ubacite jednu od dve dostupne utičnice od 32 mm ili 33 mm , otpustite vijak pomoću ključa, a zatim upotrebite priloženi produžetak da odvrnete svaki vijak u tren oka.

 

 

- mehanički multiplikator zakretnog momenta
- maksimalni zakretni moment: 4800 Nm
- u praktičnoj plastičnoj kutiji
- korisno za montažu i demontažu točkova kamiona
- kraj zupčanika za 1"
utičnice - 32 mm, 33 mm utičnice

 

  • Ergonomska ručka omogućuje savršeno pristajanje ključa u vaše ruke.  Celi set je upakovan u udoban kofer s pregradama, koji će zauzeti malo mesta u pregradi za rukavice automobila.
  • Ključ ima dršku od 1” .  To ga čini kompatibilnim sa svim dodacima s takvom utičnicom za montažu.
  • Postavite ručicu i poklopac i stavite ključ na točak. Zaključajte potisnu nogu najbližim zasunom - nastavite u smjeru kazaljke na satu.  Zatim nastavite s odvrtanjem pomoću ručice.

Nakon što otpustite vijke u točku planetnim ključem i podignete automobil dizalicom, trebate samo spojiti kurblu s produžetkom i utičnicom koja je uključena u set, a zatim možete početi brže uklanjati olabavljene matice/vijke - ovo na taj način dobivamo konfiguraciju s omerom 1:1

 

 

ID Oglasa: #142945818
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.