slika
slika
1 od 2

Reflektujuće trake za vozila

290 dinFiksno

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
4
0
pre 10 dana
Snezana
Član od 25.05.2012.
Svi oglasi

3M™ -983  Diamond Grade™ vidljive trake su mikroprizmatične trake za obeležavanje sa visokom retroreflekcijom,   dizajnirane da poboljšaju vidljivost sa strane (bela ili žuta) i pozadi (crvena ili žuta) vozila.

Ove trake su veoma izdržljive i pružaju do deset godina rada na terenu i imaju odličnu ugaonost, što omogućava poboljšanu vidljivost za vozače. Apliciraju se na vozila, kao što su kamioni i prikolice, vagoni, školski autobusi ili vozila hitne pomoći.

Žuta, bela, crvena su u skladu sa zahtevima UNECE 104.

3M nudi niz homologovanih retroreflektujućih traka za obeležavanje koje nose obaveznu "E-oznaku" i ispunjavaju sve zahteve propisa ECE104. Sve trake za označavanje su klasifikovane kao C-klasa, što znači da su najsjajnije oznake koje dozvoljavaju propisi. Štaviše, lako se nanose, otporne su na ljuštenje i druga oštećenja i sigurno će zadržati svoju svetlost i boju čak iu najtežim radnim uslovima. ,

Ako želite da obezbedite dugotrajnost postavljene trake , kod automatskog pranja pridržavajte se sledećih saveta

• Maksimalni pritisak: 80 bara

• Maksimalna temperatura vode/rastvora za pranje: 60 ° C

• Najmanje 30 cm između mlaznica za čišćenje i trake

• Postavite  mlaznicu pod uglom ne većim od 45 stepeni u odnosu na površinu

• Koristite vrh za prskanje #1505 (ugao prskanja od 15 stepeni, veličina kapaciteta 05)

 

CENA IZRAŽENA PO DUŽNOM METRU; širina 53mm

ID Oglasa: #166108516
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.