slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Cirada za Kamp prikolicu

300 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
3.438
46
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

Netkana tkanina: Poklopac prikolice za putovanje je napravljen od ekstra debele 4-slojne netkane tkanine, uključujući kompozit otporan na sunce i vodootpornu membranu. Otporan je na bledenje i kidanje. Nadograđena netkana tkanina od 90 g čini je izdržljivijom, otpornijom na grebanje i kidanje. · Sveobuhvatna zaštita: Naš RV poklopac ima odgovarajuću debljinu i pokazuje superiornu postojanost boja. Može da odoli UV zračenju, suzama i pucanju od hladnoće. Ovaj izdržljiv i dugotrajan poklopac za prikolicu može zaštititi kamp prikolicu i prikolicu od oštrih vremenskih uslova, kao što su jak vetar, kišne oluje itd. · Pažljivi detalji: Poklopac za prikolice ima briljantan dizajn. Elastični donji porub omogućava podesivo dobro prianjanje, sprečavajući da se navlaka oduva. Ekstra-duge trake od 2 kom mogu da pričvrste poklopac prikolice i odole su jakom vetru. Pored toga, naš RV pokrivač uključuje jednu prenosivu torbu za skladištenje i dva lepljiva zakrpa za praktičnu upotrebu. · Dizajn ulaza sa rajsferšlusom: Ulazi sa rajsferšlusima sa obe strane omogućavaju pristup vratima prikolice i delovima motora u bilo kom trenutku, što olakšava pregled i proveru unutrašnje situacije. Ovaj patent zatvarač je otporan na habanje i obezbeđuje dugotrajnu upotrebu, tako da ne morate da brinete o kvalitetu patentnog zatvarača tokom upotrebe. · 24'-27' RV poklopac: Naš RV pokrivač za putničke prikolice je izmeren na 27,5 ft dužine, pogodan za 24'-27' RV. To je neophodan dodatak za vaš RV pribor, koji drži vaš RV i putnu prikolicu na mestu. Da biste osigurali pravilno postavljanje, izvršite tačno merenje vašeg RV-a.


Specifikacije RV Veličina: Odgovara RV 24'-27' / 7,3 - 8,2 m Materijal gornjeg dela: 160 g netkanog materijala Materijal stranice: 90 g netkanog materijala

ID Oglasa: #140778201
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.