slika
1 od 1

225/65r16c Laufen letnja guma teretna besplatna dostava nova

Kontakt

Zrenjanin
Novo
42
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Baždar Auto Shop online
Član od 01.10.2011.
Svi oglasi

LAUFENN 225-65-r16c , 225 65 r16c

 

sara nije od te gume mozemo poslati saru

 

besplatna dostava

 

Poznati proizvođač guma Hankook, predstavio je novi brend sa ciljem da nizom novih proizvoda potrošačima ponudi širi spektar proizvoda kako bi zadovoljio različite potrebe potrošača uz pristupačne cene. Budući da je novi brend Laufenn, uglavnom fokusiran na evropsko tržište, upravo je predstavljena nova linija letnjih guma kako bi se zadovoljile potrebe potrošača kojei traže kvalitet, stil i vrednost. Tri nova dezena guma su razvijena posebno za potrebe regionalnog tržišta, sa zaokruženim asortimanom, koji se dobro uklapaju u svakodnevne potrebe. To su tri linije guma: S Fit EQ, G Fit EQ i X Fit Van.

 

Laufenn S Fit EQ opremljene su naprednim aqua hydro dizajnom blokova, koji u kombinaciji sa četiri glavna kanala pružaju efikasnu prevenciju pojave akvaplaninga. Ivice blokova i omotač od polimera podržavaju drenažu, što za rezultat ima visoke performanse u kategoriji upravljanja i kočenja, kako na vlažnim, tako i na suvim podlogama.

ID Oglasa: #156129788
Informacije

Autokozmetika, hemija i oprema za Vaš automobil.

Radno vreme 08h-20h. Subota 08h-15h

 

Dostava AKS kuriskom službom u roku od 7 dana.
Troškovi transporta:
Do 5kg - 380 din.
Do 15kg - 500 din.
Do 30kg - 600 din.
Besplatna poštarina za iznos preko 7.000 dinara.
Plaćanje gotovinski ili virmanski preko računa.
Sva roba se dobija sa fiskalnim računom.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.