slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

One For All Xsight Touch Remote Control URC 8603 - Daljinac

30 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
100
12
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Garažna Rasprodaja Bgd
Član od 09.10.2021.
Svi oglasi

ONE FOR ALL XSIGHT TOUCH REMOTE CONTROL - UNIVERZALNI DALJISNKI UPRAVLJAČ ZA SVE VAŠE AUDIO, TV, HOME CINEMA-MULTIMEDIJA UREĐAJE!

PLAĆEN SVOJEVREMENO 120 € !

Neznatno korišćen, izuzetno očuvan i potpuno funkcionalan!

Xsight Touch je univerzalni daljinski upravljač koji prilično odskače od uobičajenih modela na koje smo navikli. Na prvi pogled, odmah je jasno da se radi o pažljivo osmišljenom uređaju. Ekran osetljiv na dodir veličine 2,2 inča koristi se za podešavanje opcija i kasnijim upravljanjem u sprezi sa „ klizačem” , takođe osetljivim na dodir, koji je smešten odmah ispod njega. Ispod njih nalaze se funkcijski tasteri kojima biramo šta će se od opcija prikazivati na displeju. Prva opcija omogućava brzo biranje jedne od četiri osnovne funkcije daljinskog upravljača. Sledeća poziva grupe omiljenih (favorites) kanala koji se memorišu po profilima ukućana (po sistemu - svako ima svoje omiljene kanale) ili pak na neki drugi način po želji korisnika. Sledeća opcija u tom nizu je pozivanje makroa koji automatizuju određene višestruke radnje upotrebom samo jedne komande. I poslednja u nizu prikazuje na displeju spisak memorisanih uređaja koje kontrolišete i omogućava brzu promenu između njih.

Ispod funkcijskih tastera smeštene su osnovne komande koje se koriste na 99 odsto multimedijalnih uređaja u kući. Standardne komande za pojačavanje i utišavanje zvuka, promenu kanala i standardne strelice za navigaciju kroz menije sa tasterom ’OK’. Ovaj deo daljinskog upravljača je gumiran, što olakšava navikavanje i snalaženje u upravljanju bez gledanja u daljinac. Ispod gumiranog dela upravljača nalaze se tasteri od sjajne plastike za upravljanje video materijalima i, naposletku, tu je i numerička tastatura.

Međutim, ono što nama ovaj daljinac čini posebno zanimljivim jeste mogućnost podešavanja preko USB porta računara. Potrebno je samo registrovati se na sajt proizvođača i pratiti uputstva na ekranu. Cela stvar je prilično uprošćena i moguće je pogrešiti samo ako se ne čitaju (sa razumevanjem) uputstva na ekranu. Korak po korak, moguće je podesiti do 18 uređaja kojima želite da upravljate u stanu. Proizvođač tvrdi da je na spisku podržanih brendova više od 1000 proizvođača, a upravljač ima i mogućnost učenja za slučaj da korisnik poseduje neki egzotičan ili stari uređaj. Prilično nam se svideo način na koji je rešeno pravljenje skripti za automatsko kontrolisanje više uređaja odjednom. Predstavljeno grafički u tabeli, veoma je jednostavno podesiti redosled komandi i kašnjenja u izvršavanju za slučaj da, na primer, televizoru treba više vremena da se upali i primi prvu sledeću komandu. Prilikom podešavanja i biranja omiljenih kanala moguće im je dodeliti i logo TV stanice. Tako izabrani favoriti prikazuju se na displeju daljinskog upravljača i biraju se prostim dodirom. Nažalost, nisu podržane naše TV stanice, pa će ova funkcija biti najzanimljivija vlasnicima satelitskih TV risivera. Većinu funkcija daljinskog upravljača moguće je podesiti i bez računara krećući se kroz menije na displeju. Čak i ovaj način podešavanja je izuzetno lak, mogli bismo reći da je ovo univerzalni daljinski koji smo najlakše podesili do sada.

Stanje u svemu prema priloženim fotografijama!

Šaljem na zahtev kupca isključivo poštom - Post Ekspres ili kao običnu pošiljku uz povraćaj novca Post Netom i to korisnicima sa članstvom na KP dužem od 2 godine i najmanje 10 pozitivnih ocena, bez negativnih ocena ili po prethodno izvršenom plaćanju cene u celosti, uplatom na račun!

Naknadne reklamacije ne uvažavam!

Roba je polovna i bez garancije pa je svaka proba moguća i poželjna, u cilju obostranog zadovoljstva izvršenom kupo-prodajom.

Ne snosim odgovornost za oštećenja i/ili kvarove nastale u transportu!

ZAMENE ME NE INTERESUJU!

 

Osnovno: kontrola do 18 uređaja; 45 osvetljenih tastera; ekran 2,2 inča, 130 x 130 tačaka, osetljiv na dodir Ostalo: 56 x 220 x 18 mm, 180 g; punjive Li-ion baterije, USB, docking station, online podešavanje funkcija, mogućnost učenja Proizvođač: One For All

 

If you're swamped with remote controls, the One For All Xsight Touch universal remote control is well worth considering. It feels good in the hand, has a decent colour LCD touchscreen and is simple to set up.  

ID Oglasa: #153373196
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.