slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Univerzalni zidni nosač za televizor

1.999 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
89
4
pre 12 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Jovan
Član od 29.10.2019.
Svi oglasi

Želite li da svoj televizor postavite na zidu i time uštedite prostor na komodi, u svom dnevnom boravku ili u sobi? Da li želite da svoj TV uređaj postavite tačno tamo gde vama odgovara,  a pritom da imate mogućnost da ga podešavate kako je vama po volji? Baš to možete uz pomoć našeg nosača, koji je specijalno dizajniran za televizor i služi da ga fiksira i osigura. Nosač u crnoj boji, omogućiće vam lakše korišćenje tv-a, prijatan ambijent, lepo dekorisan enterijer sa postavljenim televizorom na zidu.

 

 

Uredite svoj dom i postavite svoj televizor na ovom nosaču. Obezbedite više mesta na TV komodi i postavite svoj televizor na zidu, iznad komode. Ukoliko ne želite komodu, nije vam potrebna, a ne znate gde bi televizor postavili, u tom slučaju, ovaj nosač će baš vama odgovarati. Nosač će ga fiksirati na mestu gde ga budete postavili, imaćete mogućnost da ga pomerate, ukoliko vam bude prenisko postavljen ili čak previsoko. Uskladite ga vašim potrebama, izbegnite bolove u vratu. Ovim nosačem ćete moći da na siguran način fiksirate svoj Tv uređaj i uživate u korišćenju istog.

 

 

 

 



Karakteristike:

 

 

 

 

 

    • Zidni nosač

 

    • Model: 14"-42"

 

    • Materijal: Bojeni čelik

 

    • Boja: Crna

 

    • Nosivost: 25kg

 

ID Oglasa: #150335113
Informacije

Brza dostava i sigurna kupovina.  

 

Cene su navedene za pojedinačne proizvode, ali uz veće količine se dobija veći popust (zbog čestih promena cena, pitajte za trenutnu cenu)

 

Rok isporuke

DOSTAVA 3-5 radna dana,  u celoj Srbiji!

 

Plaćanje je moguće: pouzećem i na račun u banci (ovim načinom je poštarina MNOGO JEFTINIJA).

 

Telefon za porudžbine: 062/8202128

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.