slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

8K HDMI Cable 2.1 48Gbps

1.800 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
341
15
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-Vrhunska tehnologija----8K@60HZ HDMI kabl

-Ovaj 8K HDMI kabl koristi najsavremeniju tehnologiju, kompatibilan je sa 8K@60HZ i 4K@120HZ, jasno prikazuje svaku česticu i precizno obrađuje svaki izvor signala.

-Uz 8K HDMI jedinstvenu dinamičku HDR i 12-bitnu tehnologiju obrade boja, svaka scena videa je svaki kadar, sa idealnijom dubinom, osvetljenošću, detaljima, kontrastom i širim rasponom boja.

-Upgrade Revolution----HDMI 2.1

-Highvings 8K HDMI kabl je u skladu sa standardnom verzijom HDMI 2.1. U poređenju sa HDMI 2.0, njegova brzina prenosa ima kvalitativni skok, sa 18Gbps na 48Gbps (6GB/s) direktno, i od sada više neće biti zaglavljenih ili ispuštenih kadrova prilikom gledanja videa. Podržava eARC, može postići naprednije mogućnosti kontrole audio signala. Takođe je kompatibilan unazad sa HDMI 2.0b/2.0a/1.4/1.3/1.2/1.1 verzijama

-HDMI kabl za entuzijaste igara
-Ovaj HDMI kabl nije ograničen na 4K@60HZ, može da probije 4K i postigne ultra-visok kvalitet slike od 8K.

-Takođe može postići super glatku sliku od 4K@120HZ. Njegov najnoviji režim igre podržava promenljivu brzinu osvežavanja, maksimizira vrednost grafičke kartice i CPU-a i precizniji je u obradi prikazanih slika. Kada se scena promeni, brzina osvežavanja će se promeniti u skladu sa tim kako bi se dobila glatkija i detaljnija slika.

-Ojačani klasični visokokvalitetni materijali

-Ovaj 8K HDMI kabl koristi najpopularniji klasični stil kompanije Highvings, sa novim pametnim čipom, čime dostiže visinu bez presedana.

-Čvrstoća školjke od aluminijumske legure i dizajn repa protiv savijanja poboljšani su kako bi bili izdržljiviji. Deo utikača je i dalje napravljen od 24K pozlaćenog materijala, koji precizno prenosi signale.

-Zatezni najlonski materijal vojnog kvaliteta takođe značajno produžava njegov životni vek.

-Ultimativni perfekcionista

-Ovaj HDMI 8K kabl je napravljen u fabrici. Svaki kabl, pa čak i svaki deo je podvrgnut rigoroznom testiranju.

-Kombinovali smo svaki besprekoran deo u savršen 8K HDMI kabl. Zatim položite testove rada u laboratoriji i predočite ih nakon položenog ispita.

Duzina kabla: 1 metar

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-328-20-94

Nikola

Sifra: A29

ID Oglasa: #136087247
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.