slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Jsaux 8K HDMI Cord

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
142
7
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola online
Član od 20.05.2018.
Svi oglasi

-8K HDMI kabl:

-Podržava rezoluciju i brzinu osvežavanja do 8K@60Hz, 4K@120Hz, brzinu prenosa do 48Gbps propusnog opsega, dinamički HDR 10, promenljivu brzinu osvežavanja (VRR), brzi prenos kadrova (KFT) i brzo prebacivanje medija ( KMS), eARC,
-HDCP 2.2, HDCP 1.4.

-Takođe je kompatibilan sa verzijom HDMI 2.0b/2.0a/2.0/1.4/1.3/1.2/1.1.

-Imerzivni zvučni efekat nalik bioskopu:

-JSAUKS 8K HDMI kabl podržava najnovije audio formate visoke brzine u bitovima uključujući DTS Master, DTS: Ks, Atoms i poboljšani audio povratni kanal (eARC).

-Nudi impresivno višedimenzionalno iskustvo i poboljšava audio detalje i dubinu.

-Široka kompatibilnost:

-Kompatibilan sa popularnim i najnovijim uređajima uključujući PS5/PS4, Ks-bok Series Ks/One/360, LG/Samsung/Soni KLED TV, laptop, Tivo, Vizio, DVD/Blu-rai plejer, projektor, itd. .

-Snažna sposobnost protiv smetnji:

-Dizajniran sa kalajisanom bakrom i troslojnom zaštitom, 8K HDMI kabl može neprimetno da prenosi video i audio signale visokog kvaliteta, bez brige o vizuelnim i audio greškama, artefaktima i problemima sa sinhronizacijom.

-Aluminijumska školjka, poklopac od najlonske pletenice i pozlaćeni konektori obezbeđuju vrhunsku izdržljivost pri teškoj upotrebi i višestrukim uključivanjem i isključivanjem.

-Savršena dužina od 10 stopa

-Savršena dužina od 10 stopa ovog HDMI 8K najlonskog pletenog kabla mogla bi da uveća scene u vašem svakodnevnom životu.

-Pored scena drugih kraćih kablova za koje se prijavljujete, takođe možete da povežete svoje uređaje sa televizorom dok sedite na kauču ili krevetu kod kuće ili u hotelu.

UREDJAJ JE NOV


PRISTAJEM NA SVAKU VRSTU PROVERE I PROBE OD STRANE KUPCA

Pogledajte i moje ostale oglase na ikonicu SVI OGLASI

Za vise informacija na telefon

064-965-70-67

Nikola

Sifra: A34

ID Oglasa: #135831336
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.