slika
1 od 1

SONY DVP-SR760hb

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
62
0
pre 16 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

Gledajte svoje omiljene filmove iz nove perspektive
Savršen je izbor za one koji imaju ogromnu kolekciju DVD-a ili koji svoje filmove čuvaju na ličnom računaru ili memorijskom stiku. Plejer inteligentno transformiše filmove tradicionalne definicije za impresivno vizuelno iskustvo. Rezultat je glatkiji efekat slike i skoro HD kvalitet.

Gledanje DVD-a u skoro HD kvalitetu
Uživajte u svojim starim omiljenim slikama uz slike boljeg kvaliteta ili u današnjim hitovima u čistijem, oštrijem i živopisnijem izgledu. Novi sistem može unaprediti DVD-ove tradicionalne definicije na skoro 1080p Full HD kvalitet, tako da možete uživati u impresivno intenzivnom, impresivnom iskustvu.

Pustite svoje omiljene filmove i muziku sa računara
Pregledajte svoje fascikle i doživite kako bi vaši stari favoriti izgledali na velikom ekranu u surround zvuku - koristeći USB port. Povezivanjem laptopa ili prenosom datoteka na fleš disk, možete pristupiti svojoj biblioteci za nekoliko sekundi.

Za uređenije okruženje
Zaboravite nepotrebne žice! Zahvaljujući HDMI® funkciji, dovoljno je da povežete jedan kabl i uživate u visokokvalitetnoj slici i zvuku. Mali plejer čistog oblika savršeno se uklapa čak i u mali prostor.

Svojstva:
- Uživajte u jasnijoj, oštrijoj slici i zvuku - Zahvaljujući HDMI® izlazu, možete uživati u svojim DVD diskovima u kvalitetu slike i zvuka koji se približava HD kvalitetu.
- Može da reprodukuje širok spektar formata - Može da reprodukuje sadržaj iz različitih izvora, uključujući: CD-R/RV, DVD+RV/+R/+R DL, DVD-RV/-R/-R DL, JPEG, MP3, MPEG-4VMA, AAC, linearni PCM i Ksvid.
- Odaberite brzu ili sporu reprodukciju sa zvukom - Možete da reprodukujete filmove sa zvukom i slikama pri približno 1,5 puta većoj od normalne brzine. Takođe možete da ga usporite da biste lakše pratili sportske događaje.
- Može da zapamti gde ste zaustavili reprodukciju na do šest DVD-ova - Počnite reprodukciju tačno tamo gde ste stali. Plejer može da zapamti tačku nastavka za do šest prethodno reprodukovanih diskova.
- Prikažite sopstvenu projekciju slajdova sa muzikom u pozadini - Možete prikazati slike slajd šoua sa muzikom u pozadini po vašem izboru.
- Uživajte u muzici u istom kvalitetu kao u filmovima - Kada pustite svoj omiljeni CD na sistemu kućnog bioskopa, možete doživeti jedinstven zvuk koji ispunjava prostoriju. Čuvanjem numera na USB stick, možete uživati u njima u pokretu.
- Kontrolišite svoj plejer i TV pomoću jednog daljinskog upravljača - Pokrenite reprodukciju ili promenite sistemska podešavanja pomoću daljinskog upravljača za TV, uključujući uključivanje/isključivanje, promenu kanala i jačinu zvuka.
- Kompaktan dizajn koji štedi prostor - Plejer širine od samo 270 mm integriše mnogo funkcija u kompaktnu, elegantnu jedinicu.

ID Oglasa: #144861901
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.