slika
slika
slika
slika
1 od 4

Wireless Display Dongle G7s Mirascreen NOVO

1.980 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
41
7
pre 14 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Novi Sad
Član od 03.03.2015.
Svi oglasi

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.   Veći deo opisa je prekopiran sa Amazonovog profila za ovaj predmet. 65

 

Bežični ekran: MiraScreen ključ za TV podržava 2.4G/5G dual band i brzi 802.11ac wifi standard, pruža brz i stabilan prijenos na TV Screen Mirroring: bežični hdmi ključ za ekran može prebaciti sadržaj sa vašeg PC tablet pametnog telefona na ekrane koji imaju HDMI ulazni port 4K rezolucija: bežični hdmi adapter za ekran omogućava 4K audio/video/grafičku izlaznu rezoluciju za TV za odlično iskustvo gledanja, pogodno za putovanja, dijeljenje slika, kućni kino itd. Kompatibilnost: bežični wifi display dongle kompatibilan sa uređajima Android 5.0+/iOS 9.0+/MacOS 10.0+/Windows 8.1+, ali ne radi sa šifriranim aplikacijama kao što su Netflix, Amazon Video, Hulu itd. Pažnja: napajajte stavku eksternim napajanjem od 5V 2A.

Ovaj bežični ključ za ekran HDMI port podržava 1080P video izlaz i zvuk visokog kvaliteta Izlaz. Možete povezati svoj pametni telefon, notebook Mac ili iPad na TV, projektor ili monitor i sve što gledate na svom mobilnom uređaju bit će preslikano na veći ekran, koji je lakši za gledanje i pogodan za dijeljenje.

2. 【Podrška za više uređaja】Molimo kontaktirajte servisni tim ako još uvijek ne znate kako se koristiti. Možete postaviti Miracast ili AirPlay/DLNA sistem da podržava IOS ili Android uređaje. Kompatibilan sa Android 4.4, Mac OS X 10.9, iOS 8.0, Windows 8.1/10. Lako se mijenja. Samo treba da pomerite prste. Takođe se može koristiti kao WiFi ekran u automobilu (kao što je CarPlay) i odličan partner za putovanja, samo povežite G7S (napajan od 5V/0,5mA) na HDMI u automobilu.

3. 【Stabilni signal Wifi Display Dongle】Adapter za preslikavanje ekrana za TV. Vanjska antena 10m Wifi signal će ponuditi stabilniji bežični od ostalih uređaja (Wi-Fi: 802.11 b/g/n 2.4GHz). Adapter za video streaming, surfovanje webom, preglednik fotografija, dijeljenje kamere uživo, media player. Gotovo bez kašnjenja! Hoće li ti život biti lak.

4. 【Jednostavno za rukovanje】 Nije potreban upravljački program za aplikaciju ili softver. Samo u 3 koraka možete lako uživati ​​u muzici, videu, fotografiji, kancelarijskoj datoteci i web stranici na velikom ekranu: Plug-> Connect-> Mirror. Uključite ga u TV HDMI interfejs i koristite adapter za napajanje od 5V/500mA, zatim povežite uređaj preko Miracast, Airplay ili DLNA režima sa Uputstvima, i konačno preslikajte medije na veliki ekran.

5. 【Provjerite prije kupnje】Ovaj Wifi Display Dongle podržava Miracast, DLNA, Airplay. Ali provjerite da vaš uređaj podržava sljedeće zahtjeve.
1. Da li vaš TV podržava HDMI port?
2. Da li vaš iPhone / iPad podržava iOS 8 i Android verziju 4.4+, mac 10.8+ ili noviju i Windows 8.1+ ili noviju?
3. Da li sistem mobilnog telefona ima funkciju preslikavanja, kao što je 'Screen Mirroring' na Apple telefonu, 'Smart View' na Samsung telefonu. . . (Korisnici Android telefona, molimo da potvrde da li telefonski sistem ispunjava zahtjeve i sa funkcijom preslikavanja)

ID Oglasa: #162689981
Informacije

  •  Slanje postexpresom u celoj Srbiji
  •  Lično preuzimanje u Novom Sadu
  •  Radna garancija na svaki predmet

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.