slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

FeelWorld LivePro L1 Multi Camera Video Mixer

180 €Fiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
550
27
pre 9 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
Svi oglasi

FEELWORLD LIVEPRO L1 V1 Multi Camera Video Mixer Switcher 2 Inch LCD Display 4 x HDMI Inputs USB 3.0 Output Format Real Time Production Live Streaming Lightweight

 

 

【Produkcija uživo sa više kamera】 L1 V1 sa 4 HDMI ulaza i 1 HDMI izlazom, svi podržavaju 1080p. Za striming uživo postoji USB3.0 interfejs. Jednostavno povežite L1 V1 i možete se prebacivati uživo između 4 visokokvalitetna ulaza za video kameru za dramatično bolji kvalitet slike.


【Live Stream bi Single Person】L1 V1 je manji i jednostavniji proizvod, koji je sa jednostavnim i kompaktnim dizajnom, bogatom funkcijom prebacivanja specijalnih efekata, rupa za šraf se može pričvrstiti prekidačem na stativ. Striming uživo i kontrola više signala biće jednostavniji i lakši za jednu osobu. Možete odabrati da postavite bilo koji od njih kao pregled ili PGM kako želite.


【Brža video produkcija】 USB 3.0 izlaz L1 V1 povezuje se sa bilo kojim računarom i izgleda kao ugrađena veb kamera, tako da sav softver za striming za platforme društvenih medija funkcioniše! Sa do 4 HDMI ulaza možete podesiti više uglova kamere. Ili se možete povezati sa računarom sa PoverPoint projekcijom slajdova, reprodukcijom video klipova, veb lokacijama ili konzolama za igre. Sva prebacivanja su u realnom vremenu.


【Dodajte uzbudljive video efekte】 Može da pregleda praćenje u realnom vremenu na 6 slika, uključujući PGM, PST i 4-kanalne HDMI ulazne signale, a audio kolona je prikazana. Možete da izaberete efekat prelaza koji želite sa dugmeta SV.


【Daljinsko upravljanje】Nakon povezivanja LAN porta na računar, ne treba instalirati dodatni softver, softver KSPOSE drži na računaru, operacija je ista kao kod prekidača. 【Paket uključuje】1× 1.5A adapter, 1× USB 3.0 kabl, 1× priručnik.

ID Oglasa: #144065695
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.