slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

HDMI Extender 120m UTP prosiruje HDMI audio video

7.500 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 10 dana
Odgovara na 61% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

HDMI Ektender】HDMI Ekstender proširuje HDMI audio i video signale do 120 metara/400 stopa preko CAT6/CAT7 bakarnog kabla bez kiseonika sa rezolucijama do 1080P 60 Hz. Prenos je jasan i stabilan bez ikakvih gubitaka ili kašnjenja. (Napomena: Ako treba da produžite do 120 metara, preporučuje se korišćenje mrežnog kabla CAT6 ili višeg kvaliteta, način ožičenja kabla je 568B).
【Automatska funkcija EDID kopiranja】Ovaj hdmi preko eterneta ima moćnu funkciju automatskog kopiranja EDID-a, tako da ne morate ništa da kopirate ručno. On automatski prepoznaje i prilagođava parametre uređaja za prikaz za razne složene aplikacije. Pored toga, ima dugme za resetovanje za ponovno pokretanje jednim dodirom.
【Ultra HD rezolucija】Sa hdmi ekstenderom, možete prenositi HD video signale na udaljenosti do 400 stopa. Podržavajući rezoluciju do 1080P@60HZ, ovaj HDMI ekstender takođe podržava nekomprimovane audio formate, obezbeđujući kristalno čiste audio performanse bez gubitaka i bez kašnjenja. Ovaj adapter zaista garantuje najviši kvalitet uzimajući u obzir zahteve prenosa na velike udaljenosti.
【Pogodno za različite scenarije aplikacija】Ovaj eternet na hdmi je kompatibilan sa ličnim računarima, konzolama za igre, projektorima, medijskim plejerima i još mnogo toga. Savršen je za razne postavke kao što su učionice, događaji na otvorenom, video konferencije, podzemni i kućni bioskopi. Njegova svestranost čini ga idealnim rešenjem za različite scenarije.
【Metalno kućište i korisnička služba】Ovaj hdmi eternet adapter dolazi sa čvrstim metalnim kućištem koje obezbeđuje odlično rasipanje toplote. Nije samo elegantnog izgleda, već je i kompaktan i lagan. Različiti dizajni boja olakšavaju razlikovanje predajnika i prijemnika. Produžnik je jednostavan za instalaciju, uključi i pusti.

ID Oglasa: #166198299
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.