slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

HDMI ugao 8k

950 dinFiksno

Niš
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Green Shop
Član od 03.08.2019.
Svi oglasi
Na prodaju vrhunski nastavak ugao HDMI 8k 60Hz.

Pogodan za povezivanje svih vaših uređaja.

Prenos podataka najvećom brzinom , bez gubitka kvaliteta.

100% potpuno novo i visokog kvaliteta. HDMI kompatibilni adapter podržava plug and play. Pozlaćeni interfejs. HDMI kompatibilan muški HDMI kompatibilan ženski adapter visokih performansi za upotrebu sa HDTV-om, kućnim bioskopom i još mnogo toga. 8 vrstA kojU možete izabrati: 1,270° nagore HDMI-kompatibilan muški-ženski adapter.

 1: HDMI adapter: Mini džep. Ali sa odličnim performansama. Podržava 8K@60HZ, 4K@120HZ i unazad kompatibilnu 2K i 1080P rezoluciju. Podržava ARC, HEC, Dolbi True HD 7.1 audio i 3D video 2: Široka kompatibilnost: Ovaj HDMI spojnik podržava HDMI signale sa uređaja kao što su TV Bok, TV stick, Ksbok 360, Ksbok One, PS5, PS4, PS3, Blu-Rai plejer, računar, laptop za HDTV, monitor, projektor i još mnogo toga. Izdržljiv kvalitet: Sa pozlaćenim konektorima koji su otporni na koroziju dok nude optimalan prenos signala za bolje iskustvo gledanja. 3: Izdržljiv materijal: Oklop je napravljen od najnovijeg ABS materijala, koji izbegava EMI smetnje i može izdržati 10.000+ puta uključivanja i isključivanja. Dizajn protiv klizanja sprečava klizanje kada se koristi Dizajn sa uglom od 4:90 stepeni: Omogućava vam da koristite u uskim prostorima. Zaštitite kablove od savijanja i savijanja. Ponovna upotreba poboljšava efikasnost i štedi vam vreme 5: Audio Video Sinhronizacija: Ovaj ženski HDMI adapter podržava povratni audio kanal, HDMI Ethernet kanal, 3D i 7.1, 5.1 Dolbi digitalni zvuk koji prolazi kroz njega da biste ga okružili bogatim zvukom.
 

  • Slanje u celoj Srbiji
  • Lično preuzimanje moguće u Nišu
  • Pogledajte i ostale naše oglase
  • Kupac snosi troškove dostave-zamene
  • Po prijemu proizvod pregledajte i testirajte
  • Naknadne reklamacije ne uvažavamo
  • Srećna kupovina
ID Oglasa: #165889056
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.