slika
1 od 1

EPSON EB-fh06

KontaktFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Tehnika Online
Član od 09.11.2021.
Svi oglasi

SVE NOVO !      SA GARANCIJOM !

 

⏩ Roba se poručuje iz Evropske unije, sve stiže novo fabrički zapakovano!

⏩ Rok isporuke od 3 do 8 radnih dana.

⏩ Isporuka se vrši kurirskom službom do Vaše adrese na teritoriji Srbije.

 

 

 

☎ 062-100-50-57,  kontaktirajte nas za PORUCIVANJE i sva dodatna pitanja putem, sms, poziva,

 

Kp poruka, Viber.

 

 

❗ Svi proizvodi imaju obezbeđenu GARANCIJU.

❗ Pre kupovine molimo Vas da proverite dostupnost proizvoda.

❗ Cene i dostupnost proizvoda nisu konstantne često dolazi do promena kod dobavljača.

 

⭐ Dostupne sve računarske komponente kao i druga tehnika.

⭐ Tu smo i na prodajanabavka123@gmail. com Vama na usluzi za sve sto Vas interesuje.

⭐ Mogucnost nabavke i proizvoda koji nisu oglaseni.

 

Epson EB-FH06 Full HD 1080p projektor. Oživite filmove pomoću ovog Full HD projektora koji je jednostavan za korišćenje sa 3500 lumena osvetljenosti i opcionom Vi-Fi vezom.

Projektujte svoj kancelarijski i kućni sadržaj u stilu i na izuzetno velikoj veličini od 332 inča sa ovim Full HD projektorom. Model je dizajniran za jednostavnu instalaciju: podešavanje i puštanje u rad je brzo i lako. Zahvaljujući 3LCD tehnologiji i osvetljenosti od 3500 lumena, filmovi se prikazuju sa bogatstvom detalja koji odgovara nameri režisera. Zato se opustite i pripremite se: ovaj projektor će vas garantovano zabavljati 18 godina zahvaljujući svom dugotrajnom izvoru svetlosti.

Što veći to bolji

Bez obzira da li gledate svoj omiljeni film ili držite predavanje, ovaj projektor može da projektuje impresivno veliku sliku prečnika do 332 inča. Kvalitet je takođe odličan, jer 3LCD tehnologija pruža do tri puta veću osvetljenost u poređenju sa proizvodima konkurenata¹ . Pored visoke osvetljenosti i živih boja, odnos kontrasta od 16.000:1 garantuje bogatu sivu skalu i duboku crnu boju. Od porodice i prijatelja do saradnika i klijenata, sigurno će privući svačiju pažnju.

Visokokvalitetne slike visoke osvetljenosti

Ovaj Full HD projektor visokih performansi, ali pristupačan, projektuje izuzetno svetle, živopisne i detaljne slike, čak i u svetloj prostoriji. Sve ovo je zahvaljujući 3LCD tehnologiji, koja obezbeđuje podjednako jak izlaz bele i obojene svetlosti od 3500 lumena.

Dugoročno rešenje

Da li tražite dugoročno rešenje bez problema, ali pristupačno rešenje za vaše potrebe projekcije? Dugotrajni izvor svetlosti ovog tipa pruža odgovor na vaše potrebe za zabavom već 18 godina² .

Podešavanje bez stresa

Ovaj projektor je dizajniran imajući na umu prenosivost i brzo podešavanje. Uz pomoć torbe za nošenje, lako se može premeštati između prostorija, slika se može brzo podesiti uz korekciju trapezoidnog kamena, a sadržaju se lako može pristupiti preko HDMI ulaza.

Karakteristike:

- Uživajte u iskustvu velike veličine slike: projektujte svoje omiljene filmove, igre i sportske događaje u velikoj veličini kod kuće
- Impresivna slika visoke osvetljenosti: Podjednako visoka bela i svetlosna snaga u boji od 3.500 lumena
- Uređaj visoke tehnologije po pristupačnoj ceni: Iskoristite mogućnosti koje nudi Full HD projektor
- Dugoročno rešenje: zabava za 18 godina²
- Lako za podešavanje: korekcija Keistone, opciona Vi-Fi i iProjection aplikacija

 

ID Oglasa: #149419573
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.