Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi TV i Video > Projektori

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Projektor Giaomar 4K 5G WiFi

8.000 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
73
3
pre 10 dana
Kupi_Lako
Član od 11.03.2024.
Svi oglasi
  • 【Нативе 1080П Фулл ХД, 4К пројектор и 5.1 Блуетоотх функција】Гиаомар ВИФИ пројектор је изворни 1980*1080П, 12000Л, 10000:1 однос контраста, 16:9/4:3 однос ширине и висине, који нуди конзистентну јарку резолуцију и сјајне боје гледање брзих акционих сцена или мирних панорамских снимака. Са 5.1 блуетоотх функцијом, можете уживати у визуелној гозби на широком екрану, постављајући пројектор флексибилно било где!
  • 【5Г/2.4Г Дуал-Банд ВиФи &жичана веза 】ВиФи блуетоотх пројектор је компатибилан са ИОС/Андроид/Вин системима. Ултра-брзи 5Г ВиФи гарантује да нема заостајања током играња игара на телефону и гледања ИоуТубе-а, ТикТок-а или сурфовања, што вам обезбеђује већу бежичну брзину, шири домет, глаткији пренос од других само 2,4Г пројектора са једним опсегом. Овај мини пројектор подржава бежично пресликавање екрана и жичану везу. Не брините да нећете моћи да користите пројектор када је мрежа лоша.
  • 【300" велики екран и уграђени ХиФи стерео звучници】Атмосфера кућног биоскопа 1080п пројектора 4к је 50-300" са удаљености пројекције 5-22 стопе. Бежични пројектор има уграђене 3В двоструке стерео звучнике са СРС звучним системом који пружа сјајно слушно чулно искуство без спољних звучника. Видео пројектори су опремљени иновативним системом хлађења са дисперзијом топлоте, као и технологијом за сузбијање буке која смањује звук вентилатора за 30% од осталих пројектора.
  • 【 Широка компатибилност и преносива торба за пројектор 】Овај пројектор на отвореном опремљен ХДМИ/УСБ/АВ/ВГА како би задовољио ваше потребе за слушалицама, лаптопом, ДВД плејерима, УСБ диском, ПС3, телефоном, итд. Плус прилагођавање слике тако да одговара вашем екрану и Подешавање собе је једноставно захваљујући могућностима вертикалног померања сочива у фокусу Кеистоне. Наменска торба је погодна за складиштење, мека подстава унутар торбе је издржљива, пружа највиши ниво заштите, осигуравајући нетакнуту додатну опрему где год да кренете.
  • 【Професионална технолошка подршка и купујте са поверењем】Ово је запањујући пројектор. Ако желите да поново створите атмосферу биоскопа у својој дневној соби или дворишту и немате много хиљада да потрошите, ово је веома добро место за почетак. Пружа поправку од 6 месеци уназад и 3 године, доживотну професионалну техничку подршку („ Контактирајте нас“ у интерфејсу менија). Добијте га као божићни/новогодишњи поклон својим најмилијима!
ID Oglasa: #165941036
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.