slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

WiFi Kolexa prenosivi projektor Full HD 1080P

99 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
139
7
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Amazonija.rs
Član od 12.04.2013.
Svi oglasi

NOVO! WiFi Kolexa prenosivi projektor Full HD 1080P, gledajte film u udobnosti Vašeg doma, kao da ste u bioskopu !

  • 1080P Full HD Podržan: Kolexa mini projektor sa WiFi funkcijom koristi naprednu LED tehnologiju i metodu ravnomerne osvetljenosti, što čini ivice projekcije svetlijim i jasnijim. Ovaj mali projektor ima 40% veću svetlost u poređenju sa drugim projektima, što osigurava da kvalitet slike na projekciji bude stvaran, dinamičan i bogat bojama.
  • WiFi Syncscreen Funkcija: Telefonski projektor koristi najnoviju tehnologiju WiFi povezivanja, kompatibilan je sa iOS i Android pametnim telefonima. Samo povežite video projektor sa istom Wi-Fi mrežom kao vaš uređaj, zatim uključite funkciju sinhronizacije ekrana za projektor i vaš uređaj, kako biste lakše dobili stabilno iskustvo gledanja na velikom ekranu.
  • Dlan-Veličina i Velika Dijagonala Ekrana: Ovaj mini projektor je opremljen najnaprednijom sočivom sa kratkom fokalnom dužinom, što znači da ćete dobiti mnogo veću i bolju sliku na istoj udaljenosti projekcije. Naš projektor omogućava projekciju veličina od 30" do 170" i poseduje funkciju zumiranja od 75% do 100%. Lak je za nošenje i rad, sa primetnim modernim industrijskim i modernim dizajnom.
  • HiFi Stereo Zvučnik: Ovaj projektor za iPhone proizvodi čist, jasan i glasan zvuk sa ugrađenim zvučnikom od 3W/8Ohm za unutrašnju/spoljašnju upotrebu. Takođe ga možete povezati sa spoljnim zvučnikom. Efikasna funkcija hlađenja smanjuje buku ventilatora projektora. Osim toga, ovaj projektor podržava različite metode instalacije, možete ga postaviti na tronožac za lako kretanje, ili instalirati pod plafonom.
  • Multimedijalna Kompatibilnost: Ovaj mini projektor za iPhone opremljen je USB i HDMI portom, mikro USB portom, audio portom za slušalice i portom za napajanje. Kompatibilan je sa Amazon fire TV stick-om, USB-om, DVD plejerom, laptopom, MacBook-om, iOS/Android telefonima/tabletima, slušalicama, spoljnim zvučnicima, PS4 itd.

 

Budite i Vi jedan od hiljade zadovoljnih korisnika širom sveta

ID Oglasa: #160954318
Informacije
Online prodaja NOVIH proizvoda sa Amazona

✅ Dostava na kućnu adresu 24-48h

Mogućnost ličnog preuzimanja po dogovoru

✅ Plaćanje pouzećem

Pišite nam za sve dodatne informacije 

 

Mesto gde svako može pronaći nešto korisno za sebe!

 

✅ Pogledajte i ostale oglase koje imamo u ponudi

 

pristupačne cene, sigurna kupovina, raznovrstan asortiman
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.