slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Yoton Y3 720P mini projektor

6.000 dinFiksno

Grocka
Kao novo - nekorišćeno
163
10
pre 12 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Miloš 061-1361-898 Boleč
Član od 30.09.2013.
kp izlog

Nov neotpakovan

 

YOTON Mini Projector, Portable Phone Small Projector 1080P Full HD Supported for iOS/Android/Laptop, Gift for Kids, Video Projector Y3 Compatible with TV Stick/HDMI/USB/PS5/Xbox

 

【Super Mini u veličini 】 Mini projektor džepne veličine i težine samo 0,9 funti je vaš prenosivi saputnik za zabavu kod kuće, putovanja i kampovanja. (Upotreba na otvorenom zahteva napajanje naizmeničnom strujom)


【 HD kvalitet 】 Mini projektor ima matičnu rezoluciju od 720P i podršku od 1080P, isporučujući 120 ANSI lumena za oštre i živopisne slike. Koristeći LCD 3.0 tehnologiju i sočivo visoke transparentnosti, mini projektor je savršen za kućne bioskope i dečiju zabavu.


【Jednostavan za upotrebu i veliki ekran 】 Daljinski upravljač, ±15° vertikalna korekcija trapezoidi i funkcija zumiranja od 25% čine kontrolu projekcionog ekrana na mini projektoru lakim. Pored toga, možete prilagoditi veličinu ekrana mini projektora, u rasponu od 30 inča do 120 inča, pri čemu je idealan opseg 40–100 inča.


【Poklon prilagođen deci】 Usvajajući LED2.4 tehnologiju i stakleno sočivo visoke providnosti, mini projektor je promišljen poklon koji sadrži tehnologiju za zaštitu očiju.


【Svestrano povezivanje i doživotna podrška】 Sa HDMI, USB, AV i 3,5 mm audio interfejsima, možete lako da povežete mini projektor I3 na laptop, pametni telefon, TV Stick, PS5, Ksbok, USB stick (2.0) itd.

ID Oglasa: #161760663
Informacije

Lično preuzimanje kod mene u Boleč-u.

Slanje iskljucivo postexpress-om!

 

Garancija 2 nedelje od datuma preuzimanja proizvoda!

Ne radim rezervacije bez simbolicne kapare.

 

Ne vrsim povracaj novca za pogresno narucene artikle!


Ne odgovaram clanovima sa novim nalozima, malim brojem ocena i koji nemaju kompletne podatke, vise negativnih ocena itd.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.