slika
1 od 1

4 IK smart tv box

5.000 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 ?️?️Smart Tv Box 4k Q96 Max Smart Tv Box omogućava vam da bilo koji televizor sa HDMI podrškompretvorite u Smart TV i uživate u velikom broju opcija koji poseduju svi pametni uređaji. - Gledanje televizije- Gledanje filmova- Gledanje YouTube sadžaja- Igranje igrica- Korišćenje ostalih aplikacija sa Google play store. ?Ovaj model podržava bežično povezivanje na internet. Nije potreban internet kabal ukoliko imate Wi-fi u kući. Povezivanje je takođe podržano i putem standardnog internet kabla. • Uživajte u visokokvalitetnom video izlazu sa 4K rezolucijom i brzinom kadrova od 30 Hz. • Ugrađeni glasovni asistent: Kontrolišite svoj medijski plejer i pretražujte sadržaj svojim glasom koristeći ugrađeni glasovni asistent. • Android 10.0: Iskusite najnovije funkcije i poboljšanja sa najnovijim Android 10.0 operativnim sistemom. • Bluetooth : Povežite daljinski upravljač i druge uređaje koji podržavaju Bluetooth sa svojim medijskim plejerom za besprekorno iskustvo. ?Specifikacije: Kategorija: Set Top BoxMarka: HONGTOP Q96CPU: RK3228A (Quad core)GPU: Mali-400OS: AndroidMemorija RAM: 1G DDR3Interna memorija 8 GB eMMCSnaga: DC 5V,2AWi-fi 2.4/5ghzEthernet - 100 mIPTVBluetoothTF kartica podrška do 32 GBUSB 4x, 2.0?Paket sadrži: - Smart box- Adapter za napajanje- Daljinski- HD kabal✅Poručivanje se vrši u inbox slanjem sledećih podataka : -IME I PREZIME-GRAD/MESTO I POSTANSKI BROJ-ULICA I BROJ-BROJ TELEFONADostava se vrši u roku od 1-3 radna dana od dana slanja paketa, plaćanje je pouzećemPoštarina je do 400 dinara
ID Oglasa: #165905457
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.