slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11

10.000 din

Kruševac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
95
4
pre 11 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Marko
Član od 20.10.2016.
Svi oglasi

Magcubic Projector HY300 PRO 4K Android 11- KUCNI BIOSKOP 

 

Specifikacija:

  1. CPU: Allwinner H713 Quad-core ARM Cortex-A53
  2. Memory:1 GB
  3. Flash: 8 GB
  4. WiFi:2.4G/5.8G
  5. Bluetooth:BT5.0
  6. OS:Android 11.0
  7. Language:Multi-Languag

Pakovanje sadrži:               
1 x Android projektor
1 x Strujni Adapter
1 x Daljinski kontroler
1 x Korisničko uputstvo

 

 

⭐️【Mini prenosivi projektor】Ovaj mini prenosivi projektor ima jedinstveni spoljašnji dizajn i Hi-chip A3100. Opremljen sa 1GB+8GB ROM memorijom, može da strimuje filmove, emisije, sportove uživo i muziku sa vašeg telefona ili laptopa. Veličina mini prenosnog projektora je 10,08 k 10,35 cm i neto težine 500 grama, savršen je za nošenje.
⭐️【2.4/5G ViFi &BT 5.0 video projektor】Ovaj 5g vifi bluetooth projektor opremljen najnovijim 5G dual band ViFi, sa većom brzinom prenosa i manjim kašnjenjem, nekoliko sekundi će biti bežično sinhronizovano da bi se dobio veliki ekran. To znači da možete lako da se povežete sa telefonom, tabletom ili drugim uređajima da biste prebacili ekran. Bilo da strimujete film ili delite fotografiju.
⭐️【Filmski projektor】Ovaj prenosivi projektor sa postoljem koji se rotira za 180 stepeni, možete da postavite svoju sliku od poda do plafona gde želite. Freestile vam daje fleksibilnost da gledate svoje omiljene slike na velikom ekranu od 130 inča. Svestran i prenosiv, odličan je izbor za porodičnu zabavu i kampovanje na otvorenom.
⭐️【Auto Keistone Correction &Lov Noise】Ovaj pametni projektor je prilagođen tehnologiji ručnog fokusa i automatskog ispravljanja trapezoidnog kamena, ugrađenim senzorom visoke preciznosti, detektuje kretanje u realnom vremenu i fokusira se brže i preciznije. Molimo koristite ručni fokus nakon što se projektor pokrene i može automatski ispraviti sliku gore-dole. levo i desno se ne mogu podesiti. Ovaj mini projektor radi manje buke na 25 dB, osiguravajući impresivno zvučno okruženje.
⭐️【Multifunkcionalni projektor za kućni bioskop 】Ovaj filmski projektor sa izvornom rezolucijom 1280*720, visokim dinamičkim kontrastom od 10000:1 i podrškom za snimanje Full HD 4K video zapisa. Ovaj mini projektor takođe ima funkciju zumiranja od 50%. Opremljen sa više portova, koji se lako mogu povezati na DVD, pametne telefone, tablete, HDMI uređaje, zvučnike, itd. (Ugrađeni 3V*1 HiFi zvučnici)

✅Potpuno novi i testirani projektor

✅Garancija 7dana

✅Fabričko pakovanje

✅Tehnička podrška

✅ Slanje paketa u roku 24h

 

 

Pogledajte i ostale moje oglase, u ponudi su TV box-evi novije generacije, vrhunskih                      performansi. . .

 

 

 

Kontaktirati me iskljucivo preko kp poruka.

   

 

ID Oglasa: #165563291
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.