slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

ORIGINAL android box T95 max 4/32 android 10,0

3.999 din

Bor
Kao novo - nekorišćeno
93
6
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Dorotej67
Član od 19.08.2013.
Svi oglasi
Box dolazi sa instaliranim app

eon , orion , best tv i piratskim trex iptv za arene I sport klub 

Т95 Андроид ТВ Бок долази са оперативним системом Андроид 10.0, најновијим Аллвиннер Х616 Куад-Цоре Цортек-А53 ЦПУ-ом са Мали-Г31 МП2, који осигуравају да кутија ради стабилно и глатко за учитавање филмова, слика и игара без бафера. Андроид 10.0 подиже ниво перформанси и употребљивости са глатким интерфејсом без кашњења, стабилнијим.

Најпопуларнија меморија на тржишту тренутно, 4Г РАМ велика меморија обезбеђује брзину и стабилност оперативног система, подржава много већу брзину рада, без баферовања или квара; 32ГБ РОМ-а, даје довољно простора за инсталирање апликација, игара итд. Такође можете проширити меморију преко слота за микро СД картицу. Нема потребе да бринете да ће вам понестати простора.

Долази са уграђеним 2.4Г Ви-Фи и подржава стандардни 10/100М РЈ-45 Етхернет. Нудимо практичну везу и стабилнији ВИФИ сигнал за уживање у видео искуству већег квалитета. Само прикључите напајање, повежите кутију ХДМИ кабл и Ви-Фи/Етхернет, можете уживати у чему год желите.

Т95 Андроид ТВ Бок подржава декодирање и репродукцију скоро свих популарних аудио и видео формата, можете уживати у 6К ултимативном ХД видеу, који је јасан од 4К резолуције. Можете да играте хиљаде андроид игрица на великом 6К екрану и уживате у квалитетнијем искуству са мање баферовања. Штавише, ова ТВ кутија подржава 3Д, можете уживати у визуелној гозби.
ID Oglasa: #164633009
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.