slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Xiaomi TV Box S (2nd Gen)

7.990 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
302
14
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lno Music
Član od 08.07.2014.
kp izlog

Potpuno novo, neotpakovano.

Pismena garancija 24 meseca.

Ključne karakteristike:

4K Ultra HD

Dolby Vision® i HDR10+

Dolby Atmos® i DTS-HD

Dolby Atmos® i DTS-HD - Izvanredno audio iskustvo

Kao revolucionarna prostorna audio tehnologija, Dolby Atmos® donosi vrhunsko bioskopsko iskustvo u vašu dnevnu sobu tako što vas okružuje moćnim zvučnim efektima*, a takođe, DTS-HD pruža zvuk izuzetno visokog kvaliteta.

Moćan procesor - Ubrzano iskustvo

CPU sa četiri jezgra pruža efikasne performanse. Uz GPU visokih performansi, televizor sada može postati vaša nova platforma za zabavu. Kombinacija od 2 GB RAM + 8 GB ROM* nudi lakše iskustvo gledanja.

Zabava koju volite, uz malu pomoć Google-a

Google TV™ objedinjuje filmove, emisije i još mnogo toga iz vaših aplikacija i pretplata i organizuje ih samo za vas. Otkrijte nove stvari za gledanje uz preporuke na osnovu onoga što gledate i onoga što vas zanima, iz svih vaših pretplata i sadržaja koji vam je dostupan.

Pametna kontrola glasom

Vaš TV je korisniji nego ikad. Zamolite Google da pronađe filmove, strimuje aplikacije, pušta muziku i kontroliše TV – sve to vašim glasom. Čak dobijate odgovore, kontrolišete pametne kućne uređaje i još mnogo toga. Samo recite „Ok Google“ ili pritisnite dugme Google Assistant na daljinskom upravljaču da biste započeli.

Mainstream portovi - Za više mogućnosti

Obilne opcije mainstream portova koje omogućavaju lako proširenje bez ograničenja.

Slike funkcija prikazane na ovoj stranici služe samo u ilustrativne svrhe i možda ne odražavaju stvarni proizvod ili njegovu konfiguraciju.

*Potrebni su izvor filma i uređaji sa 4K ekranom.

*Dolby, Dolby Vision, Dolby Atmos i simbol dvostrukog D su registrovani zaštitni znakovi kompanije Dolby Laboratories Licensing Corporation.

*Zahteva video strimovanje sadržaja i uređaje koji podržavaju Dolby Vision®, Dolby Atmos®, HDR10+ i DTS dekodiranje.

*Google pomoćnik nije dostupan na određenim jezicima i zemljama. Dostupnost usluga zavisi od zemlje i jezika.

*Stvarna raspoloživa memorija i kapacitet skladištenja mogu varirati ili biti smanjeni zbog brojnih faktora: Pošto operativni sistem zauzima deo memorije (RAM), stvarni raspoloživi prostor je manji od navedenog kapaciteta memorije; zbog operativnog sistema i unapred instaliranih programa koji zauzimaju deo fleš memorije (ROM), stvarni raspoloživi prostor za skladištenje je manji od navedenog kapaciteta za fleš memoriju.

*Zahteva aplikacije sa ugrađenim Chromecast™-om.

*Google TV je naziv softverskog iskustva ovog uređaja i zaštitni znak kompanije Google LLC. Google, YouTube, Chromecast built-i, YouTube Kids i drugi znakovi su zaštitni znakovi kompanije Google LLC.

*Slike i modeli proizvoda, podaci, funkcije, performanse, specifikacije, korisnički interfejs i druge informacije o proizvodu su samo za referencu. Xiaomi može izmeniti ove informacije. Za detalje pogledajte proizvod i uputstvo za upotrebu proizvoda. Osim ako nije drugačije navedeno, podaci koji se pominju na ovoj veb stranici su rezultati internih testova kompanije Xiaomi.

* Sajt proizvoda prikazuje tipične podatke o vrednosti. Svi podaci potiču iz Xiaomi Laboratorija, dizajnerski i tehnološki parametri, a podatke su obezbedili prodavci. Podaci o testiranju mogu neznatno da se razlikuju između različitih verzija testiranja i okruženja za testiranje i mogu imati na umu da odražavaju stvarni proizvod.

ID Oglasa: #154849480
Informacije

Poštovani kupci,

Zbog renoviranja jednog od naših lokala do 31.05.2024. , poželjna je najava pre samog dolaska, unapred zahvalni.

Radno vreme:

Ponedeljak 09:00-17:00

Utorak 09:00-17:00

Sreda Zatvoreno

Četvrtak Zatvoreno

Petak Zatvoreno

Subota Zatvoreno

Nedelja Zatvoreno

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.