slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

LG 65" NANO CELL Nova Q-Serija 2023, S-UHD , Magic -Remote!

699 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
271
7
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Td Smart Shop
Član od 02.04.2009.

                                           LG65NANO763QA  -  699e 

 

 

                LG NANO CELL  TV - NEW 2023/2024 !

 

 

Ovaj model se radi i u dimenziji 43" , 50" , 55" i 75" , pa ako vam treba TV u nekoj drugoj dijagonali Ekrana - javite !

 

 




Super UHD TV , SMART , NANO CELL - tehnologija, "Magic"-remote

  • Izuzetan SMART televizor vrhunske 4K Ultra HD rezolucije
  • NanoCell tehnologija omogućava realističan prikaz boja i intenzivan kontrast
  • Unapred instalirane aplikacije nude veliki izbor sadržaja



8 miliona piksela. Slika jedan-u-milion !

Funkcija Pure Colors donosi zadivljujuću sliku u rezoluciji Real 4K na NanoCel televizorima. Sa oko 8 miliona piksela, pravi 4K televizor pruža sliku koja je primetno oštrija i detaljnija u odnosu na standardni HD televizor. Kod NanoCell televizora, rezolucija real 4K dopunjena je tehnologijom NanoCell za 4K užitak koji nadmašuje međunarodne standarde.

Svaka boja je kristalno jasna !

LG NanoCell TV koristi nanočestice, našu jedinstvenu Nano tehnologiju, za filtriranje i poboljšanje boja, uklanjanje smetnji iz RGB talasnih dužina. To znači da samo čiste i tačne boje mogu da se prikažu na ekranu. Rezultat je živopisnija, realističnija slika koja će oživeti sadržaj koji gledate.

Nano Cinema.

Performanse vredne velikog platna. Funkcija Pure Colors i veliki broj najnovijih tehnologija donose bioskop u vaš dom uz LG NanoCell TV. Naš poboljšani HDR, nadograđene Dolby tehnologije i bioskopski režim koji je tek izašao iz studija pružaju zaista pravi bioskopski užitak.

FILMMAKER MODE™

Vizija režisera oživljava. FILMMAKER MODE™ isključuje uglađivanje pokreta dok čuva originalni odnos stranica, boje i brzine kadrova. On precizno prenosi originalnu viziju režisera, tako da možete da doživite filmove onako kako je on predvideo.

HDR 10 Pro

Maksimalno uživanje u svim sadržajima. Jedinstvena tehnologija dinamičkog opsega kompanije LG, HDR 10 Pro, podešava osvetljenje tako da unapredi boje, otkriva i najmanje detalje i pruža realističan osećaj svakoj slici dok istovremeno pojačava standardni HDR sadržaj. Sada svi vaši omiljeni filmovi i serije biće živopisniji od početka do kraja.

NANO - Gaming !

TV sa dosta XP. Od najtamnijih pećina do najsvetlijih novih svetova, LG NanoCell TV osvetljava vašu igru živopisnim bojama. Tehnologija Cloud igranja i automatska podešavanja za sliku visokog kvaliteta pružaju zaista uzbudljiv užitak u igranju video igara.

Game Optimizer

Neviđeni nivo kontrole. Upgrade video igara na viši nivo. Funkcija Game Optimizer automatski podešava postavke slike tako da optimizuje grafiku i vidljivost i pruža bolji užitak u igranju bez obzira na vrstu igre koju igrate.

 

 

Na stanju i drugi modeli TV-a  raznih serija i svih dijagonala Ekrana, pozovite i trazite ono sto vas zanima !  


Novo, Neraspakovano, - kupac prvi otvara pakovanje,

Fabrička Garancija 2-godine (+ 3 God. Online).

Isporuka na vašu adresu, instalacija, Montaža na zidni nosač, - po dogovoru.

Kontakt : 065/3294956

ID Oglasa: #158707099
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.