slika
slika
slika
1 od 3

LG OLED55C11LB 55"

1.050 €

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
2.820
23
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Vladimir
Član od 19.02.2011.
Svi oglasi

KONTAKT TELEFON :   061/3127-444

_____________________________________________________________________________________________

- POTPUNA garancija na svaki kupljeni televizor u trajanju od 2 godine.  

- TELEVIZORI SU NOVI, NEKORIŠĆENI U ORIGINALNOM , FABRIČKOM PAKOVANJU

- Uz svaki televizor dolazi upustvo i meni na srpskom jeziku kao i fabrička odgovarajuća oprema.  

- Slanje pouzdanom kurirskom službom na kućnu adresu ili lično preuzimanje.   

- Isporuka u toku 24H.  

- U PONUDI IMAMO VIŠE MODELA I OD SVAKOG MODELA VIŠE VELIČINA.  

LG OLED55C11LB 55"  

Screen diagonal 55 "
Curved display No.
HDR Yes
Resolution 3840 x 2160 (4K UHD)
Web browser Yes
TV volume 40 watts
Color Black-Silver
HDMI 4 db
SCART connector No.
Component connector No.
Composite connector 0 pcs
VGA / D-SUB No.
Number of USB ports 3 pcs
LAN / UTP connector Yes
Wi-Fi connection Yes
Supported standard DVB-C - DVB-T2 - DVB-S2
Weight 23 kg

Zabavajte se u novom svjetlu uz 'SELF-LIT' piksele!

Zadovoljstvo mi je gledati LG OLED TV. Samoosvjetlujući "SELF-LIT" pikseli pružaju vam zaista zapanjujući kvalitet slike i mnoštvo novih mogućnosti dizajna, zajedno s najnovijim vrhunskim tehnologijama kako biste doživjeli nikad prije viđeno čudo. Sve što možete voljeti na TV-u - poboljšano u svakom pogledu.

Zašto OLED nije uporediv ni sa čim?

Odgovor se može pronaći u samoosvjetljujućim pikselima 'SAMO-LIT'. Samostalna tehnologija prikaza učinit će doživljaj gledanja potpuno drugačijim. Za razliku od LED televizora, koji su ograničeni potrebom za odvojenim pozadinskim osvjetljenjem, LG OLED televizori pružaju izuzetno realističnu sliku i jedinstveni dizajn.

Samostalni „ SAMO-LIT“ pikseli - 100 miliona razloga zbog kojih volimo OLED.

Što se tiče kvaliteta slike, OLED lako ostavlja LED diodu iza sebe. To je zato što OLED sadrži milione samoosvjetljujućih „ SAMO-LIT“ piksela koji mogu prikazati savršenu crnu i tačne boje. Rezultat je impresivno iskustvo gledanja TV-a.

Beskonačni kontrast - OLED tapka na LED

Pojednostavljeno, OLED sadrži milione samoosvjetljujućih „ SELF-LIT“ piksela koji se mogu pojedinačno uključiti i isključiti, osiguravajući prikaz savršene crne i beskonačnog kontrasta. Crna je bolja od mini LED i LED televizora. Jednom riječju, bez obzira na to koliko hiljada pozadinskih osvjetljenja imaju, LED televizori će uvijek ostati u sjeni OLED-a.

100% vjernost boja - OLED oživljava boje

Svjetska agencija za testiranje nazvana Intertek potvrdila je da LG OLED displeji mogu pružiti 100% vjernost boja. To znači da su boje na ekranu potpuno iste kao i boje na originalnoj slici. Tako možete vidjeti sve onako kako su to sanjali kreatori.

LG OLED TV - Ne može se naći nigdje drugdje

Ako želite televizor koji se ne može usporediti ni s čim drugim, ne morate tražiti dalje. LG OLED TV jednom je zauvijek umjetničko djelo, bioskop s velikim ekranom, vrata u svijet igara i mjesto u prvom redu najvećih sportskih događaja. Sve što želite od televizora.

OLED dizajn - Neverovatna količina inovacija

LG OLED televizori reinterpretiraju kako televizor treba da izgleda. Njihov nevjerovatno tanak dizajn oduzima dah - savršeno dopunjuju namještaj vašeg doma.

Odaberite onu koja odgovara vašem stilu! - Više veličina, više boja, višestruka iskustva

Umetnički dizajnirani LG OLED C1 TV dostupan je u pet veličina, od 48-inčnog ekrana do ogromnih 83-inčnih. Sada je dostupan u meteoritu ili bijeloj vaniliji.

Stalak za galeriju - dizajniran da se ističe

Živopisna umjetnička djela više ne mogu imati samo mjesto na zidu. Uz postolje za galeriju, možete slobodno postaviti televizor bilo gdje na otvorenom prostoru, pretvarajući svoj dom u galeriju.

Bioskop OLED - I dobitnik nagrade "Najbolji film" . . .

Sa svojom izuzetno oštrom slikom, LG OLED televizor pruža performanse na svakom televizoru koji zaslužuje nagradu. Uz to, uz savršenu crnu i 100% vjernost boja, možete gledati filmove baš onako kako su zamišljeni.

Zabava - svi vaši omiljeni na jednom mjestu

Možete pristupiti Apple TV-u, Netflixu, HBO Go i drugim sadržajima. Izaberite jedan od najnovijih filmova, serija i dokumentarnih filmova - sve na jednom mjestu.

Dolby Vision IQ i Dolby Atmos - redizajnirajte svoje TV iskustvo

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke ekrana tako da odgovaraju žanru sadržaja i uslovima ambijentalnog osvetljenja, dok Dolby Atmos isporučuje višedimenzionalni, okružujući zvuk - kombinacija koja vam pruža kino doživljaj koji oduzima dah!

ID Oglasa: #118833307
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.