slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

LG OLED65B33LA - Hit Model , Novo,na stanju !

1.279 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
12
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Td Smart Shop
Član od 02.04.2009.

                                         LG OLED65B33LA

 

 

                                        LG OLED Novi Hit - Model za 2024-u !

 

                                 Na stanju , moze se preuzeti odmah !

 

 

                            Zadovoljstvo je gledati LG OLED TV !

 

Samoosvjetljavajući 'SELF-LIT' pikseli daju vam zaista zadivljujući kvalitet slike i obilje novih mogućnosti dizajna, zajedno s najnovijim  tehnologijama koje su deo čuda bez presedana. Sve što možete voleti na TV -u - poboljšano je u svakom pogledu!

Zašto OLED nije uporediv ni sa čim?

Odgovor se nalazi u samoosvjetljavajućim 'SELF-LIT' pikselima. Samostalna tehnologija prikaza učinit će iskustvo gledanja potpuno drugačijim. Za razliku od LED televizora, koji su ograničeni potrebom zasebnog pozadinskog osvetljenja, LG OLED televizori pružaju izuzetno realističnu sliku i jedinstven dizajn.

Beskonačan kontrast - OLED TV-a

Jednostavno rečeno, OLED sadrži milione samoosvetljavajućih 'SELF-LIT' piksela koji se mogu pojedinačno uključivati ​​i isključivati, osiguravajući prikaz savršene crne boje i beskonačnog kontrasta. Crna je bolja od mini LED i LED televizora. Jednom rečju, bez obzira na to koliko hiljada pozadinskog osvetljenja imaju, LED televizori će uvek ostati u senci OLED -a.

100% vernost boja - OLED oživljava boje

Svetska Agencija za testiranje pod nazivom "Intertek" potvrdila je da LG OLED ekrani mogu postići 100% vjernost boja. To znači da su boje na ekranu potpuno iste kao i boje na originalnoj slici. Tako možete videti sve onako kako su kreatori zeleli.

LG OLED TV - Prizor koji nećete naći nigde drugde!

Ako želite televizor koji se ne može uporediti ni s čim drugim, ne morate dalje tražiti.

LG OLED TV istovremeno je umjetničko delo, kino na velikom ekranu, ulaz u svet igara i mesto u prvom redu najvećih sportskih događaja. Sve što želite od televizora.

OLED dizajn - Neverovatni oblici zahvaljujući inovacijama

LG OLED televizori redefinišu kako bi televizor trebao izgledati. Njihov neverovatno tanak dizajn oduzima dah - savršeno nadopunjuju nameštaj vašeg doma.

OLED kino - i dobitnik nagrade "Najbolji film" . . .

Svojom ultra oštrom slikom, LG OLED televizor pruža performanse na svakom televizoru koji zaslužuje nagradu. Osim toga, uz savršenu vjernost crne boje i 100% vernosti boja, možete gledati filmove baš onako kako su zamišljeni.

Zabava - svi vaši omiljeni na jednom mjestu

Možete pristupiti Apple TV -u, Netflixu, HBO Go -u i drugom sadržaju. Birajte među najnovijim filmovima, serijama i dokumentarcima - sve na jednom mjestu. (potrebna je pretplata)

Dolby Vision IQ i Dolby Atmos - redizajnirajte svoje TV iskustvo

Dolby Vision IQ inteligentno prilagođava postavke ekrana tako da odgovaraju žanru sadržaja i uslovima ambijentalnog osvetljenja, dok Dolby Atmos isporučuje višedimenzionalni surround zvuk - kombinaciju koja vam daje filmsko iskustvo koje oduzima dah!

FILMMAKER MODE ™ - Ideja reditelja oživljava

FILMMAKER MODE ™ isključuje izglađivanje pokreta i druge metode obrade videa, zadržavajući izvorni omjer širine i visine slike, boje i brzinu kadrova. Precizno reproducira originalne ideje redatelja, tako da možete uživati ​​u filmu onoliko koliko su kreatori zamislili.

HDR 10 Pro - Uživajte u svakom detalju!

Zaštićena LG -jeva tehnologija dinamičkog raspona, HDR 10 Pro, fino prilagođava svetlinu kako bi poboljšala boje, otkriva svaki mali detalj i svaki put daje živopisne oštre slike - pa čak i pojačava čak i uobičajeni HDR sadržaj. Sada možete gledati sve svoje omiljene filmove i emisije u svetlijim i punijim bojama, od početka do kraja.

OLED Gaming - Pobijedite u konkurenciji

Uz brzo vrijeme odziva LG OLED TV -a i najnovije funkcije igranja, možete preuzeti vodeću ulogu u igri, a ekran od 120 Hz pruža vam ugodnije iskustvo igranja. Ovo je IDEAL TV za vašu konfiguraciju igre.

 

 

Novo, Neraspakovano, - kupac prvi otvara pakovanje,

Fabrička Garancija 2-godine (+ 3 God. Online).

 

Na stanju , moze se odmah preuzeti !

Isporuka na vašu adresu, instalacija, Montaža na zidni nosač, - po dogovoru.

Kontakt : 065/3294956

ID Oglasa: #165879790
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.