slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

UE40J5202AKXXH Smart TV 40" Full HD DVB-T2

20.000 dinFiksno

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
40
3
pre 12 dana
Stefan
Član od 26.02.2021.
Svi oglasi

Otkrijte novu realnost u Full HD rezoluciji uz Samsung FHD TV! Uživajte u kućnoj zabavi koja je realnija nego ikad do sad, zahvaljujući rezoluciji koja je dvaput veća u odnosu na standardne HD televizore. Doživljaj gledanja koji oduzima dah, s bogatim i živopisnim teksturama Full HD slika. Vaši omiljeni TV programi i filmovi više nikada neće izgledati isto! Otkrijte stvarnost kroz doživljaj u punoj visokoj rezoluciji.

Uživajte u živopisnijim bojama i boljim slikama uz Samsung tehnologiju Wide Colour Enhancer, koja poboljšava kvalitet slike i otkriva skrivene detalje. Pogledajte svoje omiljene filmove direktno sa USB-a uz funkciju ConnectShare Movie. Unesite pun multimedijalni doživljaj u svoju dnevnu sobu uz HDMI ulaze, koji pretvaraju vašu sobu u multimedijalni zabavni centar.

SAMSUNG FHD TV

Dijagonala ekrana: 40" [102 cm]

Rezolucija ekrana: 1920 x 1080 (Full HD) Smart

ID Oglasa: #166152149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.