slika
slika
slika
1 od 3

3 porta 1 HDMI 1080P Switch adapter za HDTV PS4 Ksbok

1.000 din

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
95
7
pre 12 dana
Odgovara na 77% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
3 porta HDMI Splitter kabl 1080P Svitch Svitcher HUB adapter za HDTV PS4 Ksbok

Povežite do 3 uređaja na jedan HDMI port sa JacobsParts 3-port Svitcher-omUživajte u podršci za Full HD 1080p za video visokog kvaliteta na bilo kom kompatibilnom uređajuNije potrebno dodatno napajanje - ovaj prekidač se napaja direktno sa povezanih uređajaPrebacite se između uređaja neprimetno bez kašnjenja signalaKompatibilan sa 3D, HD audio, HDCP, LPCM, DOLBI AC3, DTS7.1 i Direct Stream Digital za jasne i precizne audio i video signale.
JacobsParts 3-portni HDMI prekidač sa pigtail kablom je savršeno rešenje za povezivanje više uređaja na jedan HDMI port. Ovaj prekidač proširuje broj HDMI portova na vašem TV-u, projektoru ili monitoru, omogućavajući vam da lako prelazite sa jednog uređaja na drugi samo pritiskom na dugme. Ovaj prekidač podržava Full HD 1080p, tako da možete uživati u visokokvalitetnom videu na bilo kom kompatibilnom uređaju. Napaja se direktno sa vaših povezanih uređaja, tako da nema potrebe za dodatnim napajanjem. Osim toga, nema kašnjenja signala, tako da možete uživati u besprekornom prebacivanju između uređaja. JacobsParts 3-portni HDMI prekidač takođe ima kompatibilnost sa 3D, HD Audio, HDCP, LPCM, DOLBI AC3, DTS7.1 i Direct Stream Digital. Ovo osigurava da se vaši audio i video signali uvek prenose jasno i precizno.

KAKO NARUČITINa Kupujem Prodajem, Poziv, SMS / Viber / 0628876506 sa Vašim podacima:  

• Ime i prezime• Ulica i broj• Mesto i poštanski broj• Broj telefona za kontakt▪  Navedite šta vam treba i cenu

-----------------------------
ID Oglasa: #155535467
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.