slika
slika
1 od 2

Nosac Televizora Zidni nosac tankih televizora NOV TV Nosac

900 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.366
25
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Najnoviji model za 2024 godinu.  
Nosac televizora namenjen za televizore koji stoje na zidu na nizoj visini i nema nikakva podesavanja. Obicno se ti televizori postavljaju u visini ociju kad sedite na krevetu.  
Namenjen je za televizore od 26 do 55 inca. Maksimalna nosivost mu je 50 kilograma. Podrzava sve raspone rupa do 400x400mm.  
Sam nosac je veoma lako i brzo moguce ugraditi, sa njim dobijate i malu libelu da biste mogli ravno da ga namestite, kao i srafove koji su potrebni za montazu.  
Ukoliko vam je potreban nosac televizora koji na zidu treba da stoji visoko imam u mojim predmetima i mozete pogledati moj KP izlog ili me pozvati telefonom. Ovaj nosac nema mogucnost stelovanja ugla ili odmicanja od zida, sa njim postavljate televizor u zid bukvalno kao sliku.   
Nosace televizora dobijam iskljucivo i samo iz Nemacke i sigurno su proverenog kvaliteta.  

Radi lakse i brze komunikacije ukoliko imate pitanja pozovite na 064/22 40 550 

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .  

ID Oglasa: #63309169
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.